Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι ΗΠΑ & Ν.Τραμπ: «Θα συντρίψω τον Σόρος» ! Ανακοινώθηκε από Λευκό Οίκο -Γερουσία !


Εσκασε η "βόμβα" στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ κηρύσσει κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην χώρα. Αυτό αποκάλυψε πριν λίγο ο ηγέτης της ρεπουμπλικανικής πλειοψηφίας στην Γερουσία, Μιτς Μακ Κόνελ, και αμέσως μετά το επιβεβαίωσε ο Λευκός Οίκος!

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου του, Σάρα Σάντερς:

«O Πρόεδρος, θα υπογράψει το νομοσχέδιο των χρηματοδοτήσεων, όπως έχει δηλώσει, θα πάρει όμως και άλλα μέτρα -μεταξύ των οποίων και το να κηρύξει τη χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης- ώστε να διασφαλίσει ότι θα σταματήσει η κρίση εθνικής ασφάλειας και η ανθρωπιστική κρίση στα σύνορα.


Ο πρόεδρος για μια ακόμα φορά είναι συνεπής στις υποσχέσεις τους, όπως το να χτίσει το τείχος, να προστατέψει τα σύνορα και να διασφαλίσει την σπουδαία πατρίδα μας».

Είχε προηγηθεί ομιλία του προέδρου των ΗΠΑ, Ν.Τραμπ, στο Τέξας (δείτε το βίντεο παρακάτω) ο οποίος μέσα σε πανηγυρικό κλίμα τόνισε πως θα "συντρίψει τον Σόρος και τις τακτικές του" ενώ έστειλε μήνυμα εντός και εκτός ΗΠΑ πως η "χώρα δεν θα γίνει ποτέ σοσιαλιστική"!

Ο Ν.Τραμπ θεωρεί τον Τ.Σόρος ως τον υπεύθυνο διάλυσης της χώρας και της ανθρωπιστικής καταστροφής που υπάρχει στα σύνορα και αλλού.

Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης δίνει υπερεξουσίες στον πρόεδρο ώστε να κατασκευάσει όχι απλά το τείχος αλλά να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές εντός και εκτός χώρας.

O πόλεμος πλέον εντός των ΗΠΑ θα κορυφωθεί. Ηδη οι Δημοκρατικοί "πιάστηκαν στον ύπνο".

Το μόνο που κατάφεραν να πουν είναι ότι θα προσφύγουν στα δικαστήρια εναντίον αυτού του έκτακτου μέτρου.

Η Δημοκρατική πρόεδρος της Βουλής ανέφερε ότι θα εξετάσει όλες τις νομικές επιλογές με βάση την τελική δήλωση του προέδρου Τραμπ.

«…Ίσως, αυτό είναι μια επιλογή…Θα εξετάσουμε τις επιλογές μας, θα είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε κατάλληλα σε αυτό», τόνισε η Πελόζι σε δημοσιογράφους σε ερωτήσεις για λήψη νομικών μέτρων, ενάντια στο εκτελεστικό διάταγμα για την κήρυξη κατάστασης εθνικής έκτακτης ανάγκης.

«Δεν είναι μια επείγουσα ανάγκη αυτό που συμβαίνει στα σύνορα», είπε η Δημοκρατική πρόεδρος της Βουλής.

















ΠΗΓΗ: pronews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...