Αυτομολούν στη Βραζιλία και Κολομβία στρατιώτες της Βενεζουέλας !


Περίπου εκατό μέλη των δυνάμεων ασφαλείας της Βενεζουέλας έχουν αυτομολήσει από χθες και έχουν περάσει στην Κολομβία, την ώρα που κλιμακώνεται η ένταση γύρω από την επιχείρηση μεταφοράς ανθρωπιστικής βοήθειας, σύμφωνα με την υπηρεσία μετανάστευσης της Κολομβίας.

Σημειώνεται οτι έχουν γίνει αναφορές για μετακινήσεις στρατιωτών και προς τη Βραζιλία αυξάνοντας έτσι τον αριθμό των στρατιωτών που εγκατέλειψαν το καθεστώς.

«Μέχρι σήμερα, η υπηρεσία μετανάστευσης της Κολομβίας έχει δεχθεί λίγο περισσότερα από εκατό μέλη των ενόπλων δυνάμεων της Βενεζουέλας, που έφυγαν από την χώρα τους διαφεύγοντας από την δικτατορία του (Νικολάς) Μαδούρο», αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση της υπηρεσίας μετανάστευσης.








ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...