Οι Θάλασσες Εξαφανίζονται Χωρίς Καμία Προφανή Αιτία ! Κάτι ΔΕΝ πάει Καθόλου Καλά ! ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ όμως;


Ένα πολύ παράξενο φαινόμενο έχει αρχίσει και συμβαίνει στις ακτές: την μία μέρα έχει θάλασσα και την άλλη αυτή έχει απομακρυνθεί αρκετά μέτρα ή ακόμα και εκατοντάδες μέτρα, αφήνοντας πίσω της μία απέραντη στεγνή αμμουδιά -τον πάτο της θάλασσας- πολλές φορές μέχρι εκεί που φτάνει το μάτι.

Βόρειος Καρολίνα, Βραζιλία και Μεξικό, είναι μόνο μερικές από τις περιοχές που έχει συμβεί αυτό. Ειδικότερα στις Μπαχάμες το είχαμε ξαναζήσει στο παρελθόν, όταν εξαφανίστηκε ολόκληρος ο ωκεανός – αλλά τότε η αιτία θα μπορούσε να είναι ο τυφώνας Ίρμα.

Τέτοια φαινόμενα θα μπορούσαν να προκληθούν από τσουνάμι ή παλίρροιες, αλλά τι μπορεί να εξαφανίζει τις θάλασσες, όταν δεν υπάρχει κάποια προφανής αιτία;

Το ανεξήγητο αυτό φαινόμενο έχει αρχίσει και αναστατώνει πολύ κόσμο, αλλά και τους ειδικούς που ακόμα δεν είναι σε θέση να εξηγήσουν το συμβάν.

Έτσι, μερικές υποθέσεις που θα μπορούσαν να υποστηρίξουν μία αληθοφανή αιτιολόγηση, είναι ότι η Γη αλλάζει. Το μαγνητικό της πεδίο αρχίζει και αντιστρέφεται, το βαρυτικό πεδίο επίσης, ότι κάπου στο εσωτερικό του πλανήτη μας γίνονται ανεξήγητες ή ακατανόητες, για τους επιστήμονες, ανακατατάξεις.

Ωστόσο, πέρα από τοπικά κανάλια που αναδεικνύουν τα περίεργα περιστατικά, οι ειδήσεις αυτές δύσκολα φτάνουν σε μεγαλύτερα ΜΜΕ, σαν να θέλουν να το κρύψουν από τον κόσμο. Σαν να γνωρίζουν τι συμβαίνει ή τι πρόκειται να συμβεί αλλά δεν θέλουν να ενημερωθεί η ανθρωπότητα.

Δείτε και το σχετικό βίντεο με εικόνες που θα σας αφήσουν άφωνους:

«THE BEACHES ARE VANISHING»… Something Isn’t Right.

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά.























ΠΗΓΗ:  sahiel.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...