Αποκάλυψη ΣΟΚ : «Μην γράφετε για νεκρούς» ! Απίστευτη απαίτηση Υπουργού !


Σοκάρει γνωστός δημοσιογράφος με την ανάρτησή του. Είναι εμφανές πλέον, πως κάποιοι ήθελαν να κρύψουν την πραγματικότητα, με σκοπό να κερδίσουν πολιτικό χρόνο για να δικαιολογήσουν τα τραγικά λάθη τους.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο δημοσιογράφος, «το πρωί της Τρίτης στενός / στενή συνεργάτης / συνεργάτρια υπουργού καλούσε δημοσιογράφους στο τηλέφωνο και τους εξηγούσε πως δεν πρέπει να γράψουν για τους νεκρούς προκειμένου να μην πληγεί η εικόνα της χώρας στο εξωτερικό» .

Αυτό σίγουρα θα έγινε μετά από απαίτηση Υπουργού.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Το πρωί της Τρίτης στενός / στενή συνεργάτης / συνεργάτρια υπουργού καλούσε δημοσιογράφους στο τηλέφωνο και τους εξηγούσε πως δεν πρέπει να γράψουν για τους νεκρούς προκειμένου να μην πληγεί η εικόνα της χώρας στο εξωτερικό! 

Όταν οι εμβρόντητοι δημοσιογράφοι εξηγούσαν σε αυτόν / αυτήν πως ακόμα και αν δεν γράψουν οι διαπιστευμένοι συντάκτες του συγκεκριμένου υπουργείου θα γράψουν ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ εισέπρατταν ένα ωραίο “έτσι μου είπε ο / η υπουργός, έχουμε μιλήσει και με το … και το …” και ανέφερε τα ονόματα δύο φορέων του κλάδου.

Μέχρι τότε διατηρούσα σχετικά την ψυχραιμία μου. Όταν μου μετέφεραν και αυτό το συμβάν ξέφυγα λιγάκι.

Δεν θέλω διαψεύσεις Έχω μάρτυρες, σοβαρούς».


















ΠΗΓΗ: crashonline.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...