Απέλαση Ρώσων διπλωματών: Η κυβέρνηση τους κατηγορεί ότι οργάνωναν τις διαδηλώσεις για την υπεράσπιση της Μακεδονίας !


Που αποσκοπούσε η απέλαση των Ρώσων διπλωματών από την ελληνική κυβέρνηση; Μα φυσικά να «απονομιμοποιήσουν» τις διαδηλώσεις των Ελλήνων πολιτών αλλά και τις αντιδράσεις όσων δεν δέχονται την εκχώρηση της Μακεδονίας συκοφαντώντας τους και παρουσιάζοντάς τους ως καθοδηγούμενους και «πιόνια» των Ρώσων.

Φυσικά η κυβέρνηση δεν το έπραξε αυτό μόνη της, η «μεγαλειώδης» αυτή σκέψη επεξεργάστηκε σε δυτικούς κύκλους.

Αρκεί να δει κανεί τι μετέδωσε το δυτικότατο Reuters.

«H Ελλάδα είχε ενημερώσει από τις 6 Ιουλίου τη Ρωσία ότι σχεδιάζει να απελάσει Ρώσους διπλωμάτες από τη χώρα μας για την παράνομη δραστηριότητά τους στα συλλαλητήρια ενάντια στη συμφωνία Ελλάδας - Σκοπίων για το ονοματολογικό», μετέδωσε το πρακτορείο Reuters επικαλούμενο ελληνική διπλωματική πηγή.

Στο αγγλικό κείμενο:

The Greek diplomatic source told Reuters Athens would expel two diplomats and bar two other Russians from entering the country due to concerns that they were involved in rallies in Greece against the deal with Macedonia and that they had attempted to offer money to Greek state officials

Μάλιστα στη συνέχεια το Reuters αναφέρει ότι:

Greece and Macedonia have both seen many protest rallies against the name accord, particularly in the run-up to the signing of the accord by their prime ministers on June 17.

Δηλαδή ότι όλες διαδηλώσεις και στις δύο χώρες έχουν κοινό συντονιστικό κέντρο όπως παρουσιάζεται έντεχνα.

«Είχαμε προειδοποιήσει τις ρωσικές αρχές εδώ και καιρό για τη δράση των συγκεκριμένων τεσσάρων διπλωματών και πολιτών. Την Παρασκευή το κάναμε επίσημο, δίνοντάς τους ένα λογικό χρονικό διάστημα προκειμένου να φύγουν από τη χώρα», δήλωσε η συγκεκριμένη πηγή στο πρακτορείο.

Οι κατηγορίες εναντίον των Ρώσων διπλωματών, αφορούσαν να μεταξύ άλλων για ανάμειξη σε εκδηλώσεις κατά της συμφωνίας για το Σκοπιανό και για προσπάθεια δωροδοκίας σε κρατικούς αξιωματούχων, σημείωσε η πηγή.

Το καταλάβατε τώρα; Στην κυβέρνηση, είχαν ενοχληθεί από τις καθημερινές και συνεχόμενες αντιδράσεις της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού. Ευθέως λοιπόν και χωρίς ενδοιασμούς με την απέλαση των Ρώσων διπλωματών επιχειρούν να κολλήσουν την ταμπέλα, του «κατευθυνόμενου» σε όποιον αντιδρά στην εκχώρηση της Μακεδονίας.

Δεν συμφωνεί η πλειοψηφία του λαού με ότι κάνουμε; Κανένα πρόβλημα, την βγάζουμε «παράνομη», την βαφτίζουμε όπως θέλουμε και συνεχίζουμε ακάθεκτοι το έργο μας...





















ΠΗΓΗ: pronews.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...