Ιδιωτικοί ντεντέκτιβ παρακολουθούν τα ζεύγη Τσίπρα-Καμμένου;


Η αντίστοιχη περίοδος Καραμανλή, ο θάνατος Τσαλικίδη και η απόπειρα Ζαχόπουλου...

Ενα συναρπαστικό όσο και επικίνδυνο πολιτικό θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στο ημίφως του σχεδίου-blitzkrieg για ανατροπή της κυβέρνησης Τσίπρα και εγκαθίδρυσης Οικουμενικής χωρίς να έχουν μεσολαβήσει εκλογές. Κι αυτό γιατί τα συγκεκριμένα συμφέροντα εκτιμούν ότι σ΄αυτή τη συγκυρία ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα μπορέσει να πάρει αυτοδυναμία, η δε ήττα του Σύριζα δεν θα είναι τέτοια που να δείχνει πανωλεθρία.

Γράφει η Ιόλη Πιερίδη

Για τους εμπνευστές του σχεδίου-blitzkrieg, η κυβέρνηση Τσίπρα πρέπει να βγει από τη μέση το ταχύτερο γιατί ακουμπάει πολύ ευαίσθητες περιοχές της διαπλοκής όπως είναι τα θαλασσοδάνεια, το λαθρεμπόριο πετρελαίου και ναρκωτικών και οι απευθείας αναθέσεις πάσης φύσεως έργων του δημοσίου. 

Η απόφαση μάλιστα της κυβέρνησης να εισχωρήσει σε απόρθητα κάστρα όπως το ΚΕΕΛΠΝΟ και πολύ σύντομα τα media shops προκάλεσαν την αντίδραση του συστήματος που φοβάται ότι θα μπορούσε να πληγωθεί θανάσιμα και να χάσει ολοσχερώς το παιγνίδι. Κυρίως γιατί διαισθάνεται την στήριξη που έχει η κυβέρνηση Τσίπρα από τον ξένο παράγοντα και κυρίως το Βερολίνο, την Ουάσιγκτον, το Παρίσι, τη Μόσχα αλλά και το Πεκίνο.

Παρότι στην κυβέρνηση Τσίπρα (όπως σε όλα τα κόμματα) υπάρχουν ακόμη και υπουργοί που ελέγχονται από την ντόπια Μαφία, το γεγονός ότι ο Τσίπρας προσωπικά δεν έχει ενδώσει στις απόπειρες εξαγοράς από την εγχώρια Μαφία προκαλεί ανησυχία στα αφεντικά της οι οποίοι έχουν αποφασίσει να βάλουν στο κάδρο την στενή ιδιωτική ζωή τόσο του πρωθυπουργού και της συζύγου του, όσο και του εταίρου του Πάνου Καμμένου και της συμβίας του. 

Η συγκυρία θυμίζει δύο αντίστοιχες σκοτεινές περιόδους της μεταπολίτευης. Την εποχή που η ζωή του Ανδρέα Παπανδρέου και της Δήμητρας Λιάνη είχαν γίνει περιεχόμενο σε κασέτες και DVD που κυκλοφορούσαν στην Ομόνοια.

Οπως επίσης και την εποχή που κάτι αντίστοιχο συνέβη με την ζωή του Κώστα Καραμανλή και της συζύγου του Νατάσας Παζαίτη. Σ΄εκείνη την περίοδο των παρακολουθήσεων είχαμε και το θάνατο ενός νέου ανθρώπου κάτω από περίεργες συνθήκες. Μιλάμε για το στέλεχος της Vodafone Kώστα Τσαλικίδη. Ταυτόχρονα φούνταρε ανεπιτυχώς και ο Χρήστος Ζαχόπουλος εξαιτίας του DVD των περιπτύξεων του με την Τσέκου.

(-Αλήθεια, υπάρχουν Ζαχόπουλοι-αχίλλεες πτέρνες στην σημερινή κυβέρνηση;)

Μια ερώτηση κάνουμε!

Στο μεταξύ ποιος μπορεί να πει με βεβαιότητα σήμερα ότι δεν παρακολουθούνται παράνομα τα προσωπικά τηλέφωνα του Αλέξη Τσίπρα, της Μπέτυς Μπαζιάνα, του Πάνου Καμμένου αλλά και της Τζούλης Καμμένου;

Το αντίθετο. Οι παρακολουθήσεις σε κάποιες περιπτώσεις είναι αυταπόδεικτες όπως επίσης και το γεγονός ότι ιδιωτικοί ντέντεκτιβ έχουν γίνει βεντούζες-σκιές του πρωθυπουργικού ζεύγους αλλά και του ζεύγους Καμμένου.

Οπου νάναι θα κυκλοφορήσει και το σχετικό υλικό…












ΠΗΓΗ: kourdistoportocali.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...