Παγκόσμιο φαινόμενο η βαριά κατάθλιψη ! Ραγδαία αύξηση των αυτοκτονιών !


Πρόκειται για την απόλυτη εφαρμογή του σχεδίου Iron Mountain για τη μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού.

Μέχρι και οι στατιστικές έρευνες επιβεβαιώνουν το κύμα απελπισίας που σαρώνει τον πλανήτη και κορυφώθηκε κατά την τελευταία διετία (2015-16), οδηγώντας στην επακόλουθη αύξηση των θανάτων από αυτοκτονίες.

Έρευνα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας που δημοσιεύεται στο Euronews, καταδεικνύει την ραγδαία αύξηση των περιστατικών βαριάς κατάθλιψης ιδιαίτερα στον δυτικό κόσμο, ενώ μόνο μέσα σε μία δεκαετία η αύξηση μεταφράζεται σε 18%.

Είναι ενδεικτικό , τουλάχιστον στις χώρες που κρατούνται επίσημα στοιχεία, πως μόνο το 2015 αυτοκτόνησαν 780.000 άνθρωποι, ενώ πολλοί περισσότεροι αποπειράθηκαν έστω και μία φορά.

Η κύρια αιτία φαίνεται πως ήταν διάφορες διαταραχές άγχους, με κορυφαία την κατάθλιψη.

Δείτε ΕΔΩ τον χάρτη των αυτοκτονιών και της κατάθλιψης , με τα περιστατικά στην συντριπτική τους πλειοψηφία (78%) να αφορούν άτομα από τα χαμηλότερα κοινωνικά στρώματα.









ΠΗΓΗ: el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...