Ν.Τραμπ: «Ή τα βρίσκουμε με την Ρωσία ή πάμε σε πυρηνικό ολοκαύτωμα άνευ προηγουμένου» !


«Πρέπει να τα βρούμε με την Ρωσία για το καλό όλων. Ένας πυρηνικός πόλεμος ανάμεσά μαςθα ήταν πολύ κακό πράγμα που δεν θα είχε όμοιό του στην Ιστορία» δήλωσε ο Ν.Τραμπ θέλοντας να εξηγήσει με απόλυτη λογική το πόσο παράλογα συμπεριφέρθηκε η προηγούμενη κυβέρνηση Μ.Ομπάμα και το βαθύ αμερικανικό κράτος που οδήγησαν σταάκρα τις σχέσεις με την Ρωσία.

Ο Αμερικανός πρόεδρος είναι ο πρώτος από τον καιρό του αείμνηστου Ρ.Ρήγκαν που παραδέχεται το αυτονόητο. Οι δύο πυρηνικές υπερδυνάμεις ακόμα είναι ικανές να πραγματοποιήσουν το mutual destruction (αμοιβαία καταστροφή) και μαζί τους να εξαφανίσουν ολόκληρο τον πλανήτη.

Συνεπώς ο Αμερικανός πρόεδρος θέλει να επαναφέρει την λογική στις ρωσοαμερικανικές σχέσεις, μια λογική που παραβίασαν η προηγούμενη κυβέρνηση Μ.Ομπάμα και τα «γεράκια» της Ουάσιγκτον.

Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ εκτίμησε ότι θα μπορούσε να συμβεί «μια πυρηνική καταστροφή δίχως προηγούμενο» εάν οι σχέσεις μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας δεν αποκατασταθούν.

Οι δημοσιογράφοι επιμένοντας στην ρωσοφοβική υστερία ρώτησαν το Ν.Τραμπ αν αισθάνεται ότι ο πρόεδρος Πούτιν τον «τεστάρει» μετά το περισταικόμε το USS Porter (αν και οι ΗΠΑ είναι αυτές πουπροκαλούν καθώς περιπολούν έξω από τις ρωσικές ακτές της Κριμαίας)

«Θα ήταν το πιο εύκολο για εμένα να πω ότι όσο σκληρός είμαι με τη Ρωσία τόσο το καλύτερο αλλά δεν είναι έτσι. Είμαστε μια πανίσχυρη πυρνική δύναμή και το ίδιο είναι και εκείνοι. Εάν έχουμε μια καλή σχέση με τη Ρωσία, πιστέψτε με, αυτό είναι καλό πράγμα. Δεν είναι κακό» εξήγησε ο Αμερικανός πρόεδρος προσπαθώντας να τους κάνει να καταλάβουν ότι απέναντί τους έχουν την ισχυρότερη πυρηνική δύναμη του πλανήτη.

Πριν μερικές ημέρες ρωσικά μαχητικά πέταξαν εκατό μέτρα πάνω από το αμερικανικό αντιτορπιλικό USS Porter στη Μαύρη Θάλασσα (Εύξεινο Πόντο) και ένα ρωσικό κατασκοπευτικό πλοίο έπλεε ανοιχτά της Φλόριντα των ΗΠΑ.

Αναφερόμενος στον πρόεδρο Β.Πούτιν είπε: «ο Πούτιν πιθανώς υποθέτει ότι δεν μπορεί να κάνει μια συμφωνία μαζί μου γιατί πολιτικά θα ήταν πολύ αντιδημοφιλής για τον πολιτικό που θα την έκανε. Δεν λέω ότι έιμαι πολιτικός αλλά τώρα είμαι. Δεν ξέρω αν θα κάνουμε μια συμφωνία. Μπορεί ναι μπορεί όχι» .

Είναι σαφές ότι το βαθύ αμερικανικό κράτος δεν θέλει την επίτευξη μιας τέτοιας συμφωνίας.Θέλει να κρατήσει την αμερικανική ηγεμονία ακόμα κι αν αυτό στοιχίσει τις ζωές όλων μας μαζί και τις δικές τους.












ΠΗΓΗ: pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...