ΕΚΤΑΚΤΟ ! Θα βάλουν ΦΥΛΑΚΗ τον... ΤΡΑΜΠ...!


Ο πόλεμος μεταξύ των Μυστικών Υπηρεσιών των ΗΠΑ και του Προέδρου Τραμπ έχει λάβει διαστάσεις εμφυλίου Πολέμου.

«Θα συλληφθούν όσα καθάρματα είναι υπεύθυνα για τις διαρροές», λέει ο Τραμπ. Από την άλλη πλευρά, με θράσος, πρώην πράκτορας τη NSA απειλεί τον Αμερικανό πρόεδρο: «Θα πεθάνεις στη φυλακή».

Ο John Schindler ένας «ειδικός αναλυτής σε θέματα ασφάλειας» και πρώην πράκτορας της NSA με χρόνια στο ενεργητικό του και πρώην καθηγητής στη σχολή πολέμου των ΗΠΑ (εκδιώχθηκε μετά από σκάνδαλο sexting) ξεπέρασε κάθε όριο.

Στο λογαριασμό του στο tweeter @20committee και έχοντας αυτοαναγορευθεί σε εκπρόσωπο όλης της «κοινότητας» των 17 υπηρεσιών πληροφοριών και ασφάλειας IC (Intelligence Community) έγραψε:

«Τώρα πάμε με πυρηνικά. Ο πόλεμος της IC πάει σε νέα επίπεδο. Μόλις έλαβα ένα email από ένα φίλο σε μεγάλη θέση. Ξεκίνησε: “Θα πεθάνει στη φυλακή”».

John Schindler ✔ @20committee

Now we go nuclear. IC war going to new levels. Just got an EM fm senior IC friend, it began: “He will die in jail.”https://twitter.com/JWal077/status/831871381570781184 …

4:27 μ.μ. – 15 Φεβ 2017

Φαίνεται πως η προσπάθεια σύνδεσης του Ντόναλντ Τραμπ με τη Ρωσία, προεκλογικά, για να μην εκλεγεί η Χίλαρι δεν αποδίδει καθώς ούτε ένα στοιχείο δεν έχει παρουσιαστεί. 

Κατά συνέπεια οι Μυστικές Υπηρεσίες προσπαθούν να αποδώσουν στον Τραμπ προδοσία. 

Μόνο που τελικά οι προδότες είναι οι ίδιοι καθώς αποκρύπτουν πληροφορίες από τον Πρόεδρο, όπως η Washington Post ισχυρίζεται.










ΠΗΓΗ: voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...