Εως και 15.000 ευρώ προσφέρουν ΕΚΔΟΤΕΣ για την ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ του Τσακαλώτου !


Εως και 15.000 ευρώ προσφέρουν μια εφημερίδα και μια ιστοσελίδα για να βγάλουν πρώτοι την Επιστολή Μετάνοιας του Τσακαλώτου ώστε να διαπιστώσουμε σε όλο του το μεγαλείο το τραπάτσο της κίνησης Τσίπρα.

Μια κίνηση η οποία δεν θα του επιτρέψει εδώ και στο εξής ουδεμία άλλη παροχή.Αρα η φορομπηχτική κυβέρνησή του από εδώ και στος εξής μόνο θα κατασπαράζει τους φορολογούμενους.

Το στραπάτσο με τον μποναμά Τσίπρα δεν το έχουμε δει όμως σε όλο του το μεγαλείο με την απόφαση του Μαξίμου να κρύψει την επιστολή διασυρμού του Τσακαλώτου.

Ηταν τέτοια η αγωνία του Μαξίμου για το περιεχόμενο της επιστολής μετανοίας ώστε είχαν φωνάξει στο Μέγαρο και το πλουμιστό πλουσιόπαιδο Παπαδημούλη που έχει λένε άκρες στην Ευρώπη.

Οι μόνες άκρες που έχει ο Παπαδημούλης είναι οι φίλοι του στο twiττερ μέσα από την κοπιώδη εργασία του εδώ δικαιολογεί τις παχυλές αμοιβές του ευρωβουλευτή.

Συναγερμός λοιπόν στο Μαξίμου αλλά και στους δημοσιογράφους σε Αθήνα, Βρυξέλλες, Νέα Υόρκη και Φρανγκφούρτη για την επιστολή μετανοίας του Τσακαλώτου.

Οι εκδότες που προσφέρουν τα 15.000 ευρώ για την επιστολή έχουν έρθει ήδη σε επαφή με πρόσωπα-κλειδιά και είναι θέμα χρόνου να διαρρεύσει το Μνημείο της Αυτομαστίγωσης.

Πρωτόγνωρα πράγματα και απίστευετες γελοιότητες σε εξέλιξη. Το θέμα είναι ότι με τον μποναμά ο Τσίπρας έδωσε τα ρέστα του και τώρα αρχίζει η μεγάλη κατρακύλα…










ΠΗΓΗ: kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...