Σκορπούσαν ΘΑΝΑΤΟ! Οι 145 κατηγορούμενοι του καρτέλ που γέμιζαν ναρκωτικά την Αθήνα...!


Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα ονόματα και οι φωτογραφίες των 145 μελών της εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιείτο στην εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας, τα τελευταία χρόνια.

Συγκεκριμένα, η οργάνωση κυριαρχούσε στην Πλατεία Αμερικής, Δροσοπούλου, Προπύλαια, Νομική Σχολή - Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων, Πλατεία Κάνιγγος, Πλατεία Βικτωρίας και περιμετρικά του κέντρου της Αθήνας.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών εξάρθρωσε τη συμμορία στις 26/11/2016 και εις βάρος των κατηγορουμένων έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για συγκρότηση-ένταξη-διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών από κοινού και κατ' εξακολούθηση στο πλαίσιο εγκληματικής οργάνωσης.

Μπορείτε να δείτε όλες τις φωτογραφίες και τα ονόματα ΕΔΩ.





ΠΗΓΗ: voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...