Εκδίκηση στις ΗΠΑ για τον θάνατο του Οσάμα Μπιν Λάντεν υπόσχεται ο γιος του !


Με ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο ο 25χρονος σήμερα γιος του Οσάμα μπιν Λάντεν υπόσχεται στις ΗΠΑ πως θα πάρει εκδίκηση για το θάνατο του πατέρα του. Ο Χάμζα μπιν Λάντεν, γιος του ηγέτη της αλ Κάιντα, απειλεί τις ΗΠΑ με νέα τρομοκρατικά χτυπήματα, τόσο για να εκδικηθεί τον θάνατο του πατέρα του όσο και κάθε μουσουλμάνου που έπεσε θύμα του αμερικανικού στρατού.

«Θα χτυπάμε μέσα στη χώρα σας και εκτός. Τους συμμάχους και τους φίλους σας. Για κάθε άνθρωπο της Παλαιστίνης, του Αφγανιστάν, της Συρίας, του Ιράκ, της Υεμένης, της Σομαλίας και κάθε μουσουλμανικού κράτους που δεν επέζησε από τις επιθέσεις σας» λέει ο Χάμζα εκ μέρους της τρομοκρατικής οργάνωσης, στο μήνυμά του που τιτλοφορείται «Είμαστε όλοι Οσάμα».

«Είθε ο Αλάχ να δείξει έλεος. Δεν είναι εκδίκηση για τον Οσάμα σαν άνθρωπο, αλλά για όλους αυτούς σαν κι αυτόν που υπερασπίζονται το ισλάμ» λέει κλείνοντας.







ΠΗΓΗ: pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...