ΝΕΟ ΚΥΜΑ «ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ» ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ! Ποιοι είναι οι «Παραιτηθείτε» που κάνουν την κυβέρνηση να τρέμει !


Συναγερμός έχει σημάνει στο Μέγαρο Μαξίμου που βλέπει την κοινωνική οργή ενάντια στα αντιλαϊκά και αιματηρά μέτρα να συσσωρεύεται και να δίνει ραντεβού στην πλατεία Συντάγματος στις 15 Ιουνίου.




Στο Μέγαρο Μαξίμου, το κλίμα είναι λίγο… βαρύ, καθώς πολλοί έχουν εκφράσει τους φόβους οι «παραιτηθείτε» μπορεί να πάρουν τη μορφή των «Αγανακτισμένων», οι οποίοι είχαν κατακλύσει τις πλατείες την περίοδο που ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στη θέση της αντιπολίτευσης.

Τότε που οι Αγανακτισμένοι χτυπούσαν τις άδειες κατσαρόλες έξω από τη Βουλή, τότε που είχαν κατασκηνώσει στην πλατεία Συντάγματος και ζητούσαν την παραίτηση της τότε κυβέρνησης.




Το κίνημα «#παραιτηθείτε» ξεκίνησε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και καλεί τον κόσμο να συγκεντρωθεί έξω απο τη Βουλή προκειμένου να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα προς την κυβέρνηση.

 Σημειωτέον ότι την ίδια ημέρα έχουν προγραμματιστεί συγκεντρώσεις στην Κρήτη αλλά και στη Θεσσαλονίκη, ενώ κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι το εν λόγω κίνημα δεν θα «επεκταθεί» και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Στο κείμενο-κάλεσμα, οι «#παραιτηθείτε» ζητάνε άμεση αλλαγή πολιτικής, έξοδο της Ελλάδας από τα μνημόνια στα πρότυπα της Κύπρου, μείωση της φορολογίας, αξιοκρατία και όχι «βόλεμα» του κομματικού στρατού της συγκυβέρνησης. «Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 στις 20:00 μ.μ. πάμε ΟΛΟΙ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ για να βροντοφωνάξουμε ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ» αναφέρεται στο ίδιο κείμενο.




Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής, ενδιαφέρον για την «εκδηλώσει» έχουν δηλώσει 12.000 άτομα, ενώ άλλα 11.000 έχουν δηλώσει ότι θα παρευρεθούν.









ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...