ΒΟΜΒΑ ! Φόβοι για επεισόδιο με τους Τούρκους στο Καστελόριζο !


Στα άκρα έχουν οδηγηθεί οι σχέσεις Ελλάδας –Τουρκίας, μετά και από την ανάγνωση του Κορανίου στην Αγία Σοφία και των πόλεμο ανακοινώσεων μεταξύ των δύο χωρών. 

Την ώρα που οι τουρκικές παραβιάσεις μηδενίστηκαν λόγω της άσκησης ΚΑΤΑΙΓΙΣ 2016, η οποία πανικόβαλε τους Τούρκους, υπάρχουν πολλές ανησυχίες πως οι «καλοί μας γείτονες» ετοιμάζουν θερμό επεισόδιο εντός του επόμενου δεκαημέρου.

Συγκεκριμένα, σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη πως υπάρχουν ανησυχίες ότι θα βρεθεί στο στόχαστρο η ευρύτερη περιοχή του Νοτιoανατολικού Αιγαίου και του Καστελόριζου, την ώρα που η πλειοψηφία του νατοϊκού στόλου βρίσκεται κοντά σε Χίο, Σάμο και Λέσβο.

Στόχος είναι να γκριζάρουν οι Τούρκοι το Νοτιoανατολικό Αιγαίο, προκειμένου να κλιμακώσουν τις προκλητικές αξιώσεις τους.





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...