ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΚ ΣΑΜΑΡΑ ! Ήξερα ότι δεν θα κερδίσω τις εκλογές αλλά υπέγραφα μέτρα για να...


Προτάσεις για το πώς πρέπει να κινηθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ως αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, παρουσίασε ο Αντώνης Σαμαράς, μέσω νέας συνέντευξης του.

Ο κ. Σαμαράς ουσιαστικά συμβουλεύει τον κ. Μητσοτακη για το πώς θα οργανώσει και διοικήσει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, ενώ παράλληλα μίλησε για τα γεγονότα κατά την διάρκεια της πρωθυπουργίας του.

Ο πρώην πρωθυπουργός ανέφερε πως: περίμενε την ήττα του, καθώς «όλοι προεξοφλούσαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα προκαλέσει νέες εκλογές και θα τις κερδίσει».

Μάλιστα κατηγόρησε τους δανειστές, πως δεν ήθελαν να δώσει στην δική του κυβέρνηση των 7,5 δισεκατομμυρίων, ενώ μόλις εκλέχτηκε ο ΣΥΡΙΖΑ, το εν λόγω ποσό παραχωρήθηκε.

Παράλληλα ο κ. Σαμαράς δήλωσε πως υπέγραψε την 5η αξιολόγηση και δέσμευσε τη χώρα με σκληρά μέτρα, αφήνοντας τα ταμεία της χώρας άδεια για να μη «βρεθούν τα χρήματα αυτά στα χέρια μιας άλλης κυβέρνησης».

Στόχος του, να εξαναγκάσει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ σε «αριστερή παρένθεση», όπως, άλλωστε τόνιζαν εκείνη την εποχή οι διάφοροι συνεργάτες του...

Μεταξύ άλλων ο πρώην πρωθυπουργός τονίζει ότι δεν ευθύνεται αυτός για την οικονομική κρίση αλλά… άλλοι!






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...