EKTAKTO: Χάθηκε από τα ραντάρ Airbus A320 της EgyptAir με 69 επιβαίνοντες ! Απογειώθηκε από Παρίσι με προορισμό το Κάιρο !


Συναγερμός έχει σημάνει τα τελευταία λεπτά καθώς χάθηκε από το ραντάρ το ίχνος πτήσης της Egyptair. Η πτήση MS804 είχε ξεκινήσει απογειωθεί από αεροδρόμιο Charles De Gaulle του Παρισιού στις 23:09 (CEST) με προορισμό το Κάιρο.

Σύμφωνα με την αιγυπτιακή αεροπορική εταιρεία στο αεροσκάφος βρίσκονταν 59 επιβάτες και δεκαμελές πλήρωμα. Το αεροσκάφος είναι ένα Airbus A-320.

Η επαφή με την πτήση χάθηκε στις 2:45 τα ξημερώματα (ώρα Αιγύπτου) ενώ το αεροσκάφος βρισκόταν στα 37.000 πόδια. Όταν εισήλθε τουλάχιστον 10 μίλια εντός του εναέριου χώρου της Αιγύπτου χάθηκε από τα ραντάρ.

Πρόκειται για μια πτήση που διαρκεί συνήθως περίπου τέσσερις ώρες.

Η ανακοίνωση της εταιρείας:



Όπως μεταδίδει το Sputnik η τελευταία φορά που εντοπίστηκε το αεροσκάφος ήταν πάνω από τον ελληνικό εναέριο χώρο.

Όπως μεταδίδουν διεθνή μέσα ενημέρωσης έχουν ήδη αρχίσει να συγκροτούνται ομάδες έρευνας και διάσωσης ενώ εκτιμάται πώς το αεροσκάφος αν έχει πέσει έπεσε στη θάλασσα.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...