Ανακοινώθηκαν άλλοι τέσσερις μουσουλμανικοί οικισμοί στην Θεσσαλονίκη !


Άλλοι τέσσερις μουσουλμανικοί οικισμοί θα φτιαχτούν στην Θεσσαλονίκη όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του Συντονιστικού Οργάνου για το Προσφυγικό, Γιώργος Κυρίτσης ο οποίος δήλωσε ότι «προχωράμε στην ενοικίαση τεσσάρων ακόμη βιομηχανικών-εμπορικών χώρων στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης για τη φιλοξενία προσφύγων».


Ο ίδιος, διευκρίνισε ότι κανένας από τους παραπάνω χώρους δεν βρίσκεται στο Δήμο Δέλτα, ο οποίος, όπως είπε, έχει ήδη επωμιστεί μεγάλο βάρος του προσφυγικού. Στο μεταξύ, αναφερόμενος στους τέσσερις χώρους στη Θεσσαλονίκη, που προέκυψαν νωρίτερα από τη διαδικασία εύρεσης βιομηχανικών και εμπορικών εγκαταστάσεων για τη φιλοξενία προσφύγων σχολίασε ότι λειτουργεί ο χώρος στο Ωραιόκαστρο, είναι έτοιμος ένας ακόμη στο Καλοχώρι και οι προετοιμασίες ολοκληρώνονται σύντομα για τους δύο τελευταίους, που βρίσκονται στην ίδια περιοχή.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τον κ. Κυρίτση, πολύ σύντομα αναμένεται η μεταφορά προσφύγων στο Βαγιοχώρι. Όπως, άλλωστε, ανέφερε ο δήμαρχος Βόλβης, Διαμαντής Λιάμας, σύμφωνα με τη σχετική πληροφόρηση που είχε από το στρατό, όλες οι προετοιμασίες έχουν ολοκληρωθεί.

Υπενθυμίζεται ότι στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης λειτουργούν κέντρα φιλοξενίας προσφύγων στα Διαβατά, στο λιμάνι της πόλης, στο Ωραιόκαστρο και στα Λαγκαδίκια.

Σε ό,τι αφορά τη διαδικασία αποσυμφόρησης της Ειδομένης, ο εκπρόσωπος του Συντονιστικού Οργάνου για το Προσφυγικό εκτιμά πως το τελευταίο 15νθήμερο τουλάχιστον δύο χιλιάδες άνθρωποι μεταφέρθηκαν από την Ειδομένη σε κέντρα φιλοξενίας.






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...