Έρευνα -ΣΟΚ ! Πάνω από το 50% των Ευρωπαίων απαιτεί δημοψήφισμα !


Σε δημοσκόπηση που έκανε η εταιρεία Ispos-MORI το διάστημα μεταξύ 25 Μαρτίου και 8 Απριλίου, φάνηκε πόσο διχασμένοι είναι οι Ευρωπαίοι πολίτες αναφορικά με την παραμονή της χώρας του στην Ευρωζώνη.


Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε σε οκτώ ευρωπαϊκές πόλεις (Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ιταλία, Πολωνία, Ισπανία και Σουηδία) και τα αποτελέσματα δείχνουν ότι οι μισοί σχεδόν Ευρωπαίοι θα ήθελαν να γίνει δημοψήφισμα για την παραμονή ή την έξοδο της χώρας του από το ευρώ, όπως κάνει η Μεγάλη Βρετανία τον επόμενο μήνα.

Το 55% των ερωτηθέντων, που άγγιξε τους 6.000, απάντησε θετικά στην διεξαγωγή ενός δημοψηφίσματος για να αποφασίσουν οι ίδιοι την τύχη της χώρας τους. Αντίστοιχα, το ένα τρίτο θα ήθελε να αποχωρήσει.

Συγκεκριμένα, τα μεγαλύτερα ποσοστά αποχώρησης σημειώθηκαν στην Ιταλία και τη Γαλλία.






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...