Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στην Παναγία ! Κάτι φοβούνται !


Στην «πρώτη γραμμή του μετώπου» μεταφέρθηκε χτες ο Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Βαγγέλης Αποστολάκης.

Πρώτη γραμμή του μετώπου χαρακτηρίζεται φυσικά το νησάκι της Παναγίας, πάνω από το οποίο πετούν συνεχώς προκλητικά οι Τούρκοι, καθώς το θεωρούν δικό τους και το ονομάζουν Πασά.

Ο κ. Βαγγέλης Αποστολάκης λοιπόν, έφτασε πρώτα στην Παναγία, όπου και συνομίλησε με την στρατιωτική φρουρά για την εικόνα που έχει για την υπάρχουσα κατάσταση, ενώ στην συνέχεια επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του Κέντρου Υποδοχής Προσφύγων στην Χίο.

Μάλιστα ο Α/ΓΕΕΘΑ έδωσε το παρών και στην τελετή παράδοσης δύο ναυαγοσωστικών λέμβων, οι οποίες αποτελούν «δώρο» της Ολλανδικής Οργάνωσης Θαλάσσιας Διάσωσης, στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.

Ωστόσο, η κίνηση του κ. Αποστολάκη να επισκεφτεί την Παναγία και την Χίο εν μέσω των προκλητικών ενεργειών της Τουρκίας, κίνησε υποψίες και θεωρείται ότι πραγματοποιήθηκε για να καταλάβουν οι Τούρκοι ότι η Ελλάδα δεν θα εγκαταλείψει τα κυριαρχικά της δικαιώματα, ούτε στις μικρές νήσους.






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...