Αποκάλυψη: Συντονισμένες με ένα...SMS ήταν οι εξεγέρσεις στις προσφυγουπόλεις από Ειδομένη μέχρι Χίο !

Πολύ ανησυχητικά είναι τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι ελληνικές υπηρεσίες από την δραστηριότητα ορισμένων ΜΚΟ και μεγάλου αριθμού προσφύγων και παράνομων προσφύγων στις σουνιτικές προσφυγουπόλεις όλης της Ελλάδας.

Στοιχεία που καταδεικνύουν ότι οι τελευταίες εξεγέρσεις στις προσφυγουπόλεις που ατά σύμπτωση έγιναν, την ίδια ημέρα ήταν προϊόν μια συντονισμένης κίνησης μέσω SMS που ελήφθη την προηγούμενη ημέρα της εξέγερσης, από άγνωστο αποστολές.

Αλλά τα προβλήματα δεν σταματούν εκεί: Κατ'αρχήν αυξάνεται συνεχώς το ποσοστό των εισερχομένων παράνομων μεταναστών στην χώρα, πλην της Συρίας δηλαδή που οι παράνομα εισερχόμενοι στην χώρα καταγράφονται ως "πρόσφυγες".

Η ίδια καταγραφή ως "πρόσφυγες" ισχύει και για τους πολίτες του Ιράκ, αλλά οι τελευταίοι είναι πλεόν ελάχιστοι και αντίθετα.

Επίσης αυξάνεται και το ποσοστό των ανδρών σε σχέση με αυτό τον γυναικών και των παιδιών και ειδικότερα των ανδρών ηλικίας 20-40 ετών.

Στις αρχές του 2015, όταν ξέσπασε το πρώτο μεγάλο κύμα εισόδου στην Ελλάδα , το η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ υποστήριζε προσόντων Όπως Το 90% των εισερχομένων ήταν πρόσφυγες, ΑΛΛΑ αυτή ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Επίσημα Το ποσοστό ΑΥΤΟ καταγράφεται ΣΕ 30% μόλις, καθώς η σταθεροποίηση της κατάστασης στην Συρία έχει μειώσει τον αριθμό των Σύρων οι οποίοι φεύγουν από τις εστίες τους .

Ετσι ή αλλιώς από τα περίπου 2,5 εκατομ. χριστιανών (το 80% ήταν Ελληνορθόδοξοι και οι υπόλοιποι Καθολικοί, Αρμένιοι, Μαρωνίτες κλπ), οι περισσότεροι έμειναν να πολεμήσουν τους ισλαμιστές, ένα σημαντικό ποσοστό, περί το 20% κατέφυγε στον Λίβανο και από τους Αλαουίτες, που αποτελούσαν το 16% του πληθυσμού κάπου 3.600.000 ψυχές, ένα ποσοστό 10% μετακινήθηκε προς τον Λίβανο και οι υπόλοιποι έμειναν για να πολεμήσουν στην Συρία, αλλά το 40% μετακινήθηκαν στο εσωτερικό της χώρας προς την Δαμασκό, την Καττάκεια, την Ταρτούς κλπ για να αποφύγουν την σφαγή.

Αρα σχεδόν το σύνολο των προσφύγων από την Συρία αυτή την στιγμή, αφορά σουνίτες και αυτό έχει την σημασία του ...

Οπως έχει την σημασία του και το γεγονός που έγινε αντιληπτό από τις ελληνικές αρχές ασφαλείας , ήδη έχουν κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου στην χώρα , Οτι εσχάτως εμφανίζονται οργανωμένες ΚΑΙ συντονισμένες κινήσεις εξέγερσης ΜΕΤΑΞΥ Των ΔΙΑΦΟΡΩΝ προσφυγικών Ομάδων, από την Ειδομένη μέχρι την Λέρο.

Την προηγούμενη ημέρα της εξέγερσης των προσφύγων και των παράνομων μετανσστών στην Ειδομένη , εντοπίστηκε ένα SMS το οποίο παραλήφθηκε από 1.500 πρόσφυγες και λάθρο.

Το ξέσπασμα της βίας των προσφύγων - παράνομων μεταναστών, την επομένη της λήψης αυτού του μαζικού μηνύματος έδωσε απαντήσει για το περιεχόμενό του.

Από την Ειδομένη, μέχρι την Χίο, ο συνοτνισμός τους εντυπωσίασε τις υπηρεσίες ασφαλείας και όταν αναζητήθηκε το ηλεκτρονικό ίχνος από δύο κινητά τηλέφωνα που έπεσαν στα χέρια των αρχών, διαπιστώθηκε ότι ο αποστολέας ήταν άγνωστος και μη εντοπίσιμος καθώς βρισκόταν στο εξωτερικό και μάλιστα σε χώρα της Ασίας!

Ποιος και πώς είναι σε θέση να γνωρίζει τους αριθμούς των τηλεφώνων των προσφύγων και των παράνομων προσφύγων στην ελληνική επικράτεια και πώς επικοινωνεί μαζί τους μαζικά?

Πόσο συμπτωματικό μπορεί ΝΑ ΕΙΝΑΙ Το συγκεκριμένο Γεγονός ΜΕ ΤΗΝ μαζική ειδοποίηση - κάλεσμα στα τηλέφωνα μαθητών κατά την περίοδο του Δεκεμβρίου του 2008, τότε που κάποιοι ήθελαν να κάψουν την Αθήνα?

Ερώτημα που ΕΝΑ έχουν ΟΙ Αρχές Ασφαλείας ΕΙΝΑΙ προσόντων Όπως ΟΙ πρόσφυγες ΚΑΙ ΟΙ παράνομοι Μετανάστες εξακολουθούν ΝΑ έχουν Σύνδεση ΣΤΑ Κινητά πολυακουσμένα?

Δηλαδή ποιος πληρώνει τον λογαρισμό χιλιάδων δολαρίων του κάθε κινητού κάθε μήνα (για χώρες εκτός ΕΕ το κόστος κλήσης μπορεί να φτάσει και πέντε δολάρια το λεπτό) και αντίστοιχα πανάκριβη είναι η σύνδεση διαδικτύου.

Πριν μερικές εβδομάδες ελληνικές εταιρείες κινητής τηλεφωνίας μοιρασαν κάρτες δωρεάν σε πολλούς από αυτούς σε δύο προσφυγουπόλεις, τουλάχιστον, της βόρειας και βορειοδυτικής Ελλάδας. Ποιος είχε καταβάλει το κόστος αυτών των καρτών?

Στις περισσότερες περιπτώσεις, κάποιοι ευσυνείδητοι ΟΤΑΝ υπάλληλοι Των Ελληνικών αρχών Ασφαλείας ερευνούν ΤΗΝ Απάντηση Των παραπάνω ερωτημάτων πέφτουν Επάνω ΣΕ ... ΜΚΟ ( στο PRONEWS που Κυκλοφορεί Απριλίου ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ Ελλάδα Η μπορείτε ΝΑ πληροφορηθείτε Το Ρολό ΚΑΙ Το προσόντων Όπως κινούνται ΟΙ ΜΚΟ αυτές).

Τα μέλη των οποίων αρνούνται να καταγραφούν σε φωτογραφικές μηχανές ή κάμερες , ενώ παράγουν ανθρωπιστικό έργο και φυσικά θα έπρεπε να συμβαίνει το αντίθετο , προκειμένου να προσελκύσουν εθελοντές .. .

Οτι έχουμε δράση ξένων μυστικών υπηρεσιών στις προσφυγουπόλεις, είναι κάτι πασιφανές. Και φυσικά οι μισές-τουλάχιστον-ΜΚΟ δουλεύουν άμεσα ή έμμεσα για ξένες μυστικές υπηρεσίες. Οι υπόλοιπες απλώς θησαυρίζουν ...


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...