Η «ΑΡΚΟΥΔΑ» ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΟΤΕ ! Μαζική κάθοδος των Ρωσικών πολεμικών πλοίων στο Αιγαίο !

Τα έχουν «παίξει» κυριολεκτικά οι Τούρκοι καθώς τρέχουν και δεν προλαβαίνουν να παρακολουθούν την καθημερινή σχεδόν διέλευση των ρωσικών πολεμικών πλοίων από την Μαύρη Θάλασσα μέσω Βοσπόρου και Ελλησπόντου προς το Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο.

Σήμερα νωρίς το πρωί δυο άλλα ρωσικά πολεμικά πλοία πέρασαν από τον Βόσπορο και ανοίχτηκαν στην θάλασσα του Μαρμαρά με κατεύθυνση τον Ελλήσποντο και το Αιγαίο Πέλαγος.

Συγκεκριμένα η κορβέτα Serpukov, με νούμερο 603 που μεταφέρει πυραύλους και το ρωσικό πολεμικό πλοίο Alexander Otrakovsky, με νούμερο 031, έχουν ήδη σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ ανοιχτεί στο Αιγαίο Πέλαγος.

Οι Τούρκοι επισημαίνουν ότι τα ρωσικά πολεμικά πλοία μεταφέρουν ρωσικούς πυραύλους που σίγουρα δεν έχουν διακοσμητικό ρόλο. Φυσικά και τα δυο ρωσικά πολεμικά πλοία παρακολουθούνταν στενά από τα πλοία τα τουρκικής ακτοφυλακής.

Όπως φαίνεται, η Αρκούδα στέλνει πολλαπλά μηνύματα προς όλες τις πλευρές!






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...