ΤΟ ΝΑΤΟ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ !

Η Νατοϊκή Δύναμη της «SNMG2″ στο Αιγαίο :Αποτελεσματικότης …Μηδέν!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ… Η Πραγματική Αποστολή του ΝΑΤΟ… Αποφασίστηκε να Σταλούν Εμπειροπόλεμοι Τζιχαντιστές

Το ΝΑΤΟ ανοιχτά πλέον κοροϊδεύει και αυτό δικαιολογεί όσους στο ΥΠΕΘΑ και στα Γενικά Επιτελεία εισηγούνται να σταματήσει κάπου εδώ το…δούλεμα.

Έτσι κι αλλιώς το ΝΑΤΟ …διώχνει σιγά,σιγά την SNMG2 από το Αιγαίο!!!

Για ποιο λόγο αποδυναμώνεται η δύναμη SNMG-2 ;

Για ποιο λόγο δημιουργείται μια υποομάδα της παραπάνω δύναμης η οποία για το επόμενο άγνωστο χρονικό διάστημα θα βρίσκεται στη Μαύρη Θάλασσα; Μήπως δημιουργείται μια ναυτική δύναμη άμεσης αντίδρασης του ΝΑΤΟ στη Μαύρη Θάλασσα ;

Μήπως ήρθε η ώρα ζητήσουμε σοβαρά από το ΝΑΤΟ και από όσους ήταν υπέρμαχοι της εμπλοκής του στο Αιγαίο να μας εξηγήσουν τον πραγματικό λόγο της ύπαρξης της ΝΑΤΟϊκής δύναμης στο Αιγαίο; Μήπως το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο ήρθε για να ελέγχει τις κινήσεις των πλοίων του ρωσικού ΠΝ που κινούνται προς και από τη ΣΥΡΙΑ ;

Μήπως μπορεί κάποιος να μας ενημερώσει ποια η θέση του ΝΑΤΟ στα καθημερινά πλέον συμβάντα παραβίασης του ΕΕΧ και των ΕΧΥ από τα πλοία του τουρκικού ΠΝ και της Ακτοφυλακής καθώς και από τα εναέρια μέσα (Ε/Π και Α/Φ) τα οποία με πρόσχημα την συμμετοχή στην επιχείρηση αντιμετώπισης των προσφυγικών – μεταναστευτικών ροών παραβιάζουν απροκάλυπτα τα εναέρια και τα θαλάσσια σύνορά μας ?

Πως έχει η ιστορία που προκύπτει από τις επίσημες ανακοινώσεις της -στα λόγια- Συμμαχίας:

H ναυτική Διοίκηση του ΝΑΤΟ (ΝΑΤΟ ΜΑRCOM) αποφάσισε το «σπάσιμο» στα δύο, της μόνιμης δύναμης SNMG-2 η οποία έχει διατεθεί υποτίθεται για την αντιμετώπιση των προσφυγικών –μεταναστευτικών ροών στο Αιγαίο.

Ειδικότερα:

α. Απέσυρε από τη δύναμη του Αιγαίου την Καναδική Φρεγάτα HCMS FREDERICTON (337), η οποία βρίσκεται ήδη στον λιμένα της Βάρνας στη Μαύρη Θάλασσα.

β. Συγκρότησε την υποομάδα SNMG Task Unit 2 (SNMG TU. 02) της οποίας τέθηκε επικεφαλής το Καναδικό πλοίο (flag ship). Στην Task Unit 2 της SNMG εντάχθηκαν επίσης 1 ρουμανική Φρεγάτα (ROS REGINA MARIA F-222) και 1 βουλγαρική Κoρβέτα (BGS RESHITELNI-13) , ενώ πρόκειται να ενταχθούν και πλοία του τουρκικού ΠΝ.

Σύμφωνα πάντα με τις ανακοινώσεις του ΝΑΤΟ, σε πρώτη φάση η SNMG TU. 02 θα διεξάγει ασκήσεις στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας σχετικά με την αντιμετώπιση απειλών από αέρος, ασκήσεις ανθυποβρυχιακού πολέμου και θα εξασκηθεί στην αντιμετώπιση επιθέσεων από μικρά σκάφη.

Συνεπώς η δύναμη της SNMG-2 μειώθηκε από 7 σε 6 πλοία εκ των οποίων επιχειρεί τις περισσότερες ημέρες το 50% καθόσον τα υπόλοιπα ελλιμενίζονται είτε στον Πειραιά, είτε στην Θεσσαλονίκη, είτε στη ΣΟΥΔΑ, είτε στην Ναυτική Βάση του ΑΚΣΑΖ (Τουρκία). Επισημαίνεται για μια ακόμη φορά ότι:

Τα πλοία της SNMG-2 δεν έχουν ελλιμενιστεί ούτε 1 φορά σε λιμένα ελληνικού νησιού του Ανατολικού Αιγαίου.

Τα πλοία της SNMG-2 δεν έχουν επιχειρήσει ποτέ Νότια της ΣΑΜΟΥ, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την «κατανόηση» στις απίθανες αιτιάσεις της Τουρκίας περί αποστρατικοποίησης των Δωδεκανήσων. Το μοναδικό πλοίο της SNMG-2 Που επιχείρησε στα Δωδεκάνησα ήταν η τουρκική Φρεγάτα BARBAROS.






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...