Σε εξέλιξη μεγάλη φωτιά στην Ιεράπετρα ! Απειλεί το δάσος [φωτό] !

Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι στην περιοχή Σελάκανο της Ιεράπετρας, με τις φλόγες να απειλούν το δάσος.

Στο σημείο έχουν σπεύσει 36 πυροσβέστες με 14 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρων με 10 άτομα, 2 οχήματα των δήμων και μια εθελοντική ομάδα.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα ετοιμαζόταν να αναχωρήσει και νέα ομάδα πυροσβεστών από το Ηράκλειο.




Ερωτηματικά έχει προκαλέσει η αρνητική απάντηση για τη συνδρομή ελικοπτέρου από το κεντρικό συντονιστικό όργανο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίες, παρά την έκκληση των τοπικών αρχών και της πυροσβεστικής υπηρεσίας Κρήτης.

Το έργο της κατάσβεσης δυσχεραίνουν οι ισχυροί νοτιάδες, που φυσούν στην περιοχή, αλλά και το δύσβατο σημείο, που εκδηλώθηκε η φωτιά, που καθιστά δύσκολη σχεδόν αδύνατη την προσέγγιση.










ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...