ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ: Το Ισλαμικό Κράτος θα χτυπήσει την Αθήνα εάν καθυστερήσουν τα σχέδια για το τζαμί !

Ο βρετανικός τύπος αναφέρει ότι υπάρχουν φόβοι ότι οι ισλαμιστές εξτρεμιστές θα επιτεθούν στην Αθήνα εάν δεν επισπευτούν οι εργασίες κατασκευής τζαμιού οι οποίες έχουν καθυστερήσει αρκετά.

Ξένοι «κύκλοι» παρουσιάζουν δήθεν δηλώσεις Ελλήνων αξιωματούχων οι οποίοι εκφράζουν φόβο από την καθυστέρηση κατασκευής του μεγάλου Τζαμιού στην Αθήνα από Τζιχαντιτσές, οι οποίοι ενδεχομένως «σουλατσάρουν» εντός ελληνικής επικράτειας.

Ως πρόσχημα αναφέρεται η ύπαρξη δεκάδων παράνομων τζαμιών σε πολυκατοικίες πυροδοτώντας ανησυχίες ότι οι μουσουλμάνοι εάν δεν βρούν λατρευτικό χώρο θα ριζοσπαστικοποιηθούν, ακόμα πιο πολύ απο «φλογερούς» Ιμάμηδες.

Κάθε μέρα που δεν έχουμε επίσημο τζαμί και ιμάμη στην Αθήνα, αυξάνεται ο κίνδυνος της ριζοσπαστικοποίησης των μουσουλμάνων, φέρεται να δηλώνει κυβερνητικός αξιωματούχος.

Ένας κυβερνητικός αξιωματούχος στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του δήλωσε σε ελληνική εφημερίδα: «Κάθε μέρα που δεν έχουμε ένα επίσημο τζαμί και ιμάμη στην Αθήνα, θα πληρώσουμε πολλαπλά τον αυξημένο κίνδυνο της ριζοσπαστικοποίησης των μουσουλμάνων στους σκοτεινούς και ανεπίσημους χώρους λατρείας».

«Ακριβώς λόγω των πρόσφατων τρομοκρατικών επιθέσεων στην Ευρώπη πρέπει να κινηθούμε γρήγορα για να κατασκευάσουμε το τζαμί στην Αθήνα», φέρεται να δήλωσε ο ίδιος ανώνυμος Έλληνας κυβερνητικός.

«Το κράτος πρέπει να έχει ένα επίσημο συνομιλητή ο οποίος θα εκπροσωπεί τους διάφορους κλάδους του Ισλάμ. Όταν δεν υπάρχει επίσημος χώρος λατρείας, με ποίον θα μπορούμε να συνομιλήσουμε ;», ερωτά ο ίδιος.

Η ελληνική κυβέρνηση έχει επίσης το δικαίωμα να διορίσει έναν ιμάμη για το τζαμί, όταν ολοκληρωθεί η κατασκευή του στην περιοχή του Βοτανικού, κοντά στο κέντρο της ελληνικής πρωτεύουσας.

Οι πρόγονοι μας πολέμησαν δίνιντας την ζωή τους για να διώξουν τα Τζαμιά και το Ισλάμ από την πατρίδα μας και εμείς σήμερα με την ανοχή των αρχών θα «ανοίξουμε» και πάλι Τζαμιά βάζοντας «φωτιά» στην χώρα μας.

Η Ελλάδα είναι μια χώρα χριστιανική και ορθόδοξη και δεν χρειάζεται να απειλείται από κανέναν εμμέσως πλην σαφώς . Σεβόμαστε την θρησκεία του οποιουδήποτε αλλά δεν θα δεχθούμε από κανέναν να μας «κάτσει στο σβέρκο».






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...