ΗΠΑ και Ισραήλ ζητούν την εκκένωση της Τουρκίας από τους πολίτες τους: «Εγκαταλείψτε άμεσα την χώρα» !

«ΜΗΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΤΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΤΤΑΛΕΙΑ».


ΗΠΑ και Ισραήλ με επείγουσα ανακοίνωση καλούν τους πολίτες τους να εγκαταλείψουν άμεσα την Τουρκία ενώ ζητούν απ όσους δεν μπορούν να μην πλησιάσουν Κωνσταντινούπολη και Αττάλεια γιατί θεωρούν δεδομένο ότι έρχεται μεγάλο κύμα τρομοκρατικών επιθέσεων. 

Η εκτίμηση αυτή φέρεται να είναι κοινή στις μυστικές υπηρεσίες ΗΠΑ και Ισραήλ. Συγκεκριμένα, το Ισραήλ προειδοποιεί τους κατοίκους του για "επικείμενη απειλή" νέων τρομοκρατικών επιθέσεων στην Τουρκία και καλεί όσους μπορούν να φύγουν άμεσα και οι υπόλοιποι να μην επισκεφτούν καν την χώρα. 

 Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας επανέλαβε την ειδοποίηση που είχε ξανακάνει τρεις εβδομάδες πριν όταν οι εκρήξεις σε Άγκυρα και Κωνσταντινούπολη είχαν ανεβάσει το επίπεδο συναγερμού θέτωντας τις αρχές σε ύψιστη επιφυλακή επιπέδου 2. 

 "Ως αποτέλεσμα τις αξιολόγησης και ανάλυσης των πληροφοριών επιβεβαιώνουμε το ύψιστο επίπεδο συναγερμού στην Τουρκία και καλούμε όλους να εστιάσουν σε αυτό" ανέφερε η ανακοίνωση εκ μέρους της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

 "Σε αυτή τη χώρα υπάρχει επικείμενη απειλή τρομοκρατικών επιθέσεων. Δίνουμε έμφαση σε αυτό τον κίνδυνο ο οποίος υπάρχει σε όλα τα τουριστικά δίκτυα στην Τουρκία. 

Να μην επισκεφτείτε την Τουρκία και αυτοί που είναι ήδη εκεί προτείνουμε να φύγουν το συντομότερο δυνατόν και μέχρι τότε να μην εμφανιστούν σε δημόσια μέρη και να ακολουθούν τις οδηγίες της τουρκικής αστυνομίας" κατέληγε η ανακοίνωση. 

 Ταυτόχρονα και η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Τουρκία προειδοποίησε σήμερα τους Αμερικανούς κατοίκους για τον πραγματικό κίνδυνο τρομοκρατικών επιθέσεων σε τουριστικές περιοχές σε Κωνσταντινούπολη και Αττάλεια. 

 "Η Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Τουρκία προειδοποιεί τους πολίτες των ΗΠΑ ότι υπάρχουν πραγματικές απειλές σε τουριστικές περιοχές ειδικά σε δημόσια μέρη ειδικά σε Κωνσταντινούπολη και Αττάλεια" ανέφερε η ανακοίνωση και πρoσθέτει:

 "Οι Αμερικανοί να "δείξουν εξαιρετική προσοχή". "Να αποφύγετε πλατείες και αποβάθρες".


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...