Ά.Μέρκελ: «Το ΔΝΤ θα μείνει στην Ελλάδα» ! Κ.Λαγκάρντ: «Συνεχίζεται η βοήθεια στην Ελλάδα» !

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχαν στο Βερολίνο η γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ με την επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ παρουσία και του Πολ Τόμσεν, από την πλευρά του Ταμείου. Την παρουσία του κ. Τόμσεν στην συνάντηση της κυρίας Μέρκελ με την κυρία Λαγκάρντ επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ Τζέρι Ράις.

«Μιλήσαμε μόνο μια φορά με την κ. Λαγκάρντ για το ελληνικό ζήτημα και αυτό που μπορώ να πω είναι πως θέλουμε την παρουσία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην Ελλάδα, απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου η γερμανίδα Καγκελάριος, ενώ για το θέμα του ελληνικού χρέους τόνισε πως «δεν μπορεί να υπάρξει κούρεμα μέσα στην ευρωζώνη για την Ελλάδα, αλλά υπάρχουν άλλες προσεγγίσεις για το θέμα».

Από την πλευρά της η «σιδηρά κυρία» του ΔΝΤ τόνισε πως «δεν έχουμε φτάσει εκεί που θέλουμε με τις ελληνικές αρχές. Χρειάζονται σημαντικές μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα και είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να βοηθάμε την ελληνική κυβέρνηση».





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...