ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ ΕΘΙΜΟ ΣΤΗ Β. ΚΟΡΕΑ ! Ο Κιμ Γιουνγκ Ουν μαζεύει 13χρονες και τις κάνει σκλάβες του σεξ !

Οι τακτικές του Κιμ Γιονγκ Ουν πλέον είναι πέρα από κάθε φαντασία.

Ο βορειοκορεάτης ηγέτης τηρώντας ένα παράλογο «έθιμο» που κρατάει από την περίοδο που ήταν διδάκτορας ο παππούς του πηγαίνει στα σχολεία της χώρας και επιλέγει 13χρονα κορίτσια για να τα κάνει σκλάβες του σεξ.

Μάλιστα, υπάρχουν και συγκερκιμένα και πολύ αυστηρά κριτήρια, όπως να είναι παρθένες, να έχουν ύψος μέχρι 1,65 cm, να έχουν καθαρή και απαλή επιδερμίδα χωρίς σημάδια, να έχουν μελωδική φωνή, και φυσικά να είναι καλλίγραμμες.

Από την στιγμή που τα κορίτσια θα επιλεγούν αρχίζει ο Γολγοθάς τους. Αρχικά υποβάλλονται σε τεστ παρθενίας. Στη συνέχεια μεταφέρονται σε ειδικό κέντρο όπου εκπαιδεύονται στον χορό, το μασάζ και τα σεξουαλικά παιχνίδια. 

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έχει στη διάθεσή του περί τα 2.000 κορίτσια τα οποία είναι χωρισμένα σε τρία γκρουπ. Ολες διασκεδάζουν τον δικτάτορα. Το ένα γκρουπ χορεύει, το άλλο κάνει μασάζ και το τρίτο μετέχει σε σεξουαλικά όργια.

Στρατιώτες διαλέγουν τα κορίτσια ένα -ένα. Τα αρπάζουν με τη βία λέγοντας στους γονείς τους ότι είναι τυχερά γιατί έχουν επιλεγεί για μια «μυστική κυβερνητική αποστολή».

 Τα κορίτσια αυτά απαγορεύεται να δουν και να μιλήσουν ξανά με τους γονείς ή τους συγγενείς τους. Κάποια από αυτά που έχουν επιχειρήσει να δραπετεύουν εκτελούνται αμέσως.





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...