ΣΑΝ ΤΗΝ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΘΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ, ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΗΠΑ, ΔΥΣΗΣ, ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡ !

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

«Το ΙΚ θα σας αναγκάσει να το ξανασκεφτείτε χιλιάδες φορές προτού ενθαρρυνθείτε να σκοτώσετε ξανά μουσουλμάνους και να ξέρετε ότι οι μουσουλμάνοι έχουν τώρα ένα κράτος που τους υπερασπίζεται» γράφει ένας υποστηρικτής του Ισλαμικού κράτους στο Twitter.

Την ώρα που η Ευρώπη είναι συγκλονισμένη από τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες, οι τζιχαντιστές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιδοκιμάζουν τις εκρήξεις που στοίχισαν τη ζωή όπως αναφέρουν οι πληροφορίες σε περίπου 26 ανθρώπους.

Τώρα φαίνεται το πόσο εγκληματική ήταν όλη αυτή η ιστορία με την Αραβική Άνοιξη και η απόπειρα της Δύσης μετά την Λιβύη να ανατρέψει το καθεστώς Άσαντ στην Συρία. Τώρα ίσως, αν και υπάρχουν αμφιβολίες, καταλάβουν κάποιοι στην Ευρώπη πως τα χοντρά σφάλματα έχουν και «χοντρές» συνέπειες.

Εμείς άραγε θα καταλάβουμε ?




ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...