ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ: «Κόψτε ξανά τις συντάξεις ! Καμία συζήτηση για το χρέος», ξεκαθαρίζουν Βρυξέλλες και Βερολίνο !

«Η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να προετοιμαστεί να προχωρήσει σε περικοπή των κύριων συντάξεων», μεταδίδει το γερμανικό πρακτορείο ΜΝΙ, σύμφωνα με πληροφορίες από αξιωματούχους της ευρωζώνης που δεν κατονομάζει.

Παράλληλα, όπως αποκαλύπτει το ΜΝΙ, δεν υπάρχει ομοφωνία για το πότε θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις για ελάφρυνση του ελληνικού χρέους στο Eurogroup.

Το κουαρτέτο από την πρώτη κιόλας ημέρα της επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στην Αθήνα, έθεσε και πάλι στο τραπέζι τις περικοπές συντάξεων, παλαιών και νέων, την Εθνική Σύνταξη με τη συμπλήρωση 20ετίας αλλά και ενστάσεις στην αύξηση των εισφορών για τη μισθωτή απασχόληση και στις εκπτώσεις εισφορών για τους αυτοαπασχολούμενους.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...