Άρχισαν οι εκβιασμοί για την αποδοχή του εγκλωβισμού των προσφύγων στην Ελλάδα: Οι Γερμανοί "βλέπουν" ελληνική στάση πληρωμών τον Μάρτιο !

Εν μέσω της κορύφωσης της προσφυγικής κρίσης, το Spiegel "άδραξε" την ευκαιρία για να στείλει "μήνυμα" αποδοχής του σχεδίου Β που εφαρμόζει η ΕΕ για μόνιμο εγκλωβισμό των λαθρομεταναστών-προσφύγων στην Ελλάδα και αναφέρει σενάρια στάσης πληρωμών τον Μάρτιο.

«Χρεοκοπία ήδη τον Μάρτιο;», είναι ο τίτλος του άρθρου του γερμανικού περιοδικού, το οποίο αναφέρει ότι η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει δυσκολίες στην εξυπηρέτηση των χρεών της ήδη από τα τέλη Μαρτίου, σύμφωνα με εκτιμήσεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

«Το Ταμείο ανησυχεί ιδιαίτερα λόγω της προθυμίας πολλών κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για ισχυρότερες παραχωρήσεις προς τους Έλληνες σε ό,τι αφορά στους όρους λιτότητας στο πλαίσιο του τρίτου προγράμματος,εξαιτίας της επιβάρυνσης από την τρέχουσα προσφυγική κρίση», αναφέρεται στο δημοσίευμα και επισημαίνεται ότι αυτό θα μπορούσε για παράδειγμα να αφορά την εφαρμογή της μεταρρύθμισης του συνταξιοδοτικού.

Δηλαδή η πίεση θα εφαρμοσθει στο συνταξιοδοτικό για να αποδεχθούν οι Έλληνες τον εποικισμό της χώρας απο ταλίπωρους αλλοδαπούς (και αλλόθρησκους)

Σύμφωνα με το Spiegel, το Ταμείο επιμένει στις ελληνικές υποσχέσεις μεταρρυθμίσεων και μπλοκάρει την έκθεση αξιολόγησης που εκκρεμεί εδώ και καιρό, ώστε να συμμετάσχει το Ταμείο στο τρίτο πακέτο διάσωσης.

«Οι ειδικοί του επισημαίνουν ότι οι Έλληνες έχουν υποσχεθεί μόνιμα πλεονάσματα 3,5% του ΑΕΠ το έτος. Επειδή δεν καταφέρνουν να φορολογήσουν επαρκώς τους εύπορους, πρέπει να περικοπούν οι συντάξεις», καταλήγει το δημοσίευμα του περιοδικού.

Δηλαδή οι δανειστές θα ξεκινήσουν ένα ψυχολογικό παιχνίδι εκβιασμών στο οποίο θα απαιτούν σκληρά μέτρα που θα τα ονομάζουν "μεταρρυθμίσεις" και λύσεις βολικές για την ΕΕ στο προσφυγικό.

Το πρωθυπουργικό επιτελείο ελπίζει στην ολοκλήρωση της αξιολόγησης ως το Πάσχα των Καθολικών, ωστόσο είναι σαφές ότι παρασκηνιακά έχει "δεθεί" με το ζήτημα του προσφυγικού.

Τουλάχιστον δέκα πόλεις και κωμοπόλεις αμιγώς μουσουλμανικές θα οικοδομηθούν τους επόμενους 12 μήνες σην Ελλάδα, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που η ίδια η κυβέρνηση έδωσε στην ΕΕ, αιτούμενη ταυτοχρόνως 450 εκατ. ευρώ για την "φιλοξενία" επιπλέον 100.000 μόνιμα εγκατεστημένων προσφυγων και λαθρομεταναστών.

Και όταν λένε "100.000" να αναμένονται το ολιγότερο 500.000: Οπως αναφέρουν πηγές από τα Επιτελεία, ήδη αναζητούνται πάνω από 50.000 σκηνές των έξι ατόμων και 10.000 κοντέϊνερ από το εξωτερικό. Τα Επιτελεία έχουν αδειάσει τις αποθήκες τους και γίνονται κρούσεις σε άλλες χώρες για την αγορά σκηνών και κοντέϊνερς.

Ηδη εδώ έχουμε κι ένα πολύ κερδοφόρο παιχνίδι από αυτούς που θα εμπλακούν στην κατασκευή των πόλεων αυτών: Κατασκευαστικές, τεχνικές εταιρείες, εταιρείες πώλησης αναλωσίμων, τροφίμων κλπ.

Τυχαίο είναι ότι μόνο το pronews.gr, ανέδειξε το θέμα των πόλεων όταν τα λοιπά ειδησεογραφικά Μέσα απλά "ανησυχούν" για την... αναγκαστική μείωση των εισιτηρίων που κόβουν πρόσφυγες και λάθρο από τα νησιά, μετά τις εντολές της κυβέρνησης για μείωση των προσφυγικών ροών;

Kανείς δεν αναφέρει ούτε λέξη για τις πόλεις που οικοδομούνται και ελάχιστοι βάζουν τις ανακοινώσεις-κραυγές αγωνίας των δήμων Κιλκίς και Γιαννιτσών. Είναι πολλά τα λεφτά, όντως, στην υπόθεση αυτή.

Οπως αναφέρει η αμερικανική Wall Street Journal η ΕΕ συγκεντρώνει περισσότερα κονδύλια για να δωθούν στην Ελλάδα, με τον Ζ.Κ.Γιούνκερ να έχει ήδη προσφέρει 500 εκατ. ευρώ στον Α.Τσίπρα την περασμένη εβδομάδα στην Σύνοδο Κορυφής για το προσφυγικό.

Τώρα η κυβέρνηση φροντίζει να διαρρέει πληροφορίες για 100.000 παράνομους μετανάστες προκειμένου να προετοιμάσει την κοινή γνώμη για τον επερχόμενο εφιάλτη. Οπως όταν μιλούσε για 10.000 και μετά για 50.000 όταν ξέρουν άριστα ότι έρχονται πάνω από 500.000 για να μείνουν στην Ελλάδα.

Σε εφαρμογή του σχεδίου Β για το λαθρομεταναστευτικό-προσφυγικό έχει προχωρήσει η ΕΕ σύμφωνα με το οποίο απλά "ξερά" και "στεγνά" οι "φίλοι" μας, "σύμμαχοί" μας και "εταίροι" μας Ευρωπαίοι θα εγκλωβίσουν όλους τους ταλαίπωρους του πλανήτη στην Ελλάδα καθώς θεωρούν ότι θα είναι πιο διαχειρίσιμη η κρίση από ό,τι να αποκλειστούν στις φτωχότερες χώρες των Βαλκανίων!

Η Ε.Ε. αλλά και τα υπόλοιπα κράτη της Βαλκανικής Χερσονήσου έχουν λάβει τις αποφάσεις τους:

Κλειστά σύνορα για να μην υπάρξει πληθυσμιακή αλλοίωση των χωρών και μετατροπή της Ελλάδας σε μόνιμο σταθμό εγκατάστασης. Από εκεί συγκεκριμένες χώρες της Ε.Ε. θα παίρνουν μόνο ένα ελάχιστο αριθμό μουσουλμάνων αλλά σε απόλυτα ελεγχόμενη βάση.

Επιπρόσθετα η Ε.Ε. θα προσφέρει 500 εκατ. € σε πρώτη φάση έτσι ώστε να χρηματοδοτηθεί η ανέγερση των πόλεων.

Ο σχεδιασμός αυτός φαίνεται πως βρίσκει σύμφωνη και την κυβέρνηση η οποία δεν επιθυμεί την οποιαδήποτε αποτροπή εισόδων αλλοδαπών με ότι αυτό συνεπάγεται.

Προφανώς όταν αυτό γίνει "αποδεκτό" από την ελληνική κοινωνία τότε θα υπάρξει και "ξαφνική" αποδέσμευση της αξιολόγησης.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...