ΦΡΙΚΗ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ: Νταντά τέρας κρατούσε το κομμένο κεφάλι παιδιού, που μόλις είχε αποκεφαλίσει ! (ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Τρόμος στη Μόσχα, καθώς μία μαυροφορεμένη γυναίκα κυκλοφορούσε κρατώντας ένα κομμένο κεφάλι παιδιού έξω από σταθμό του μετρό.

Σύμφωνα με ρωσικά μέσα, η γυναίκα φώναζε «Αλλάχου Άκμπαρ».

Νωρίτερα, αστυνομικοί στη Μόσχα είχαν εντοπίσει το ακέφαλο σώμα ενός παιδιού, ενώ προσπαθούσαν να σβήσουν μαι φωτιά που είχε ξεσπάσει σε ένα διαμέρισμα στην πόλη. Το παιδί υπολογίζεται ότι ήταν τριών ή τεσσάρων ετών.

Για τη βάναυση δολοφονία του παιδιού, οι αρχές συνέλαβαν τη νταντά του. «Το ακέφαλο σώμα ενός παιδιού 3-4 ετών, που έφερε ίχνη βίαιου θανάτου, βρέθηκε σήμερα σε διαμέρισμα του βορειο-δυτικού τμήματος της Μόσχας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η νταντά πήρε μαζί της το κεφάλι», ανακοίνωσε η αστυνομία.

«Η νταντά, που κατάγεται από χώρα της κεντρικής Ασίας, γεννημένη το 1977, σκότωσε το παιδί πριν πυρπολήσει το διαμέρισμα και φύγει», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Σύμφωνα με το ενημερωτικό portal Lifenews, το όνομα του παιδιού είναι Νάστια.

Η νταντά, που ονομάζεται Γκουλτσέχρα Μπομποκούλοβα, 39 ετών, συνελήφθη κοντά σε σταθμό του μοσχοβίτικου μετρό με το κεφάλι σε πλαστική τσάντα.

To Lifenews, που διαθέτει πηγές στην αστυνομία, ανέφερε ότι αστυνομικοί προσέγγισαν τη γυναίκα για να ελέγξουν τα χαρτιά της και αυτή απάντησε βγάζοντας το κεφάλι του παιδιού από μία τσάντα και φωνάζοντας ότι το σκότωσε.

Η γυναίκα θα περάσει από ψυχιατρικό έλεγχο, ενώ η αστυνομία αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο.






Υ.Σ
ΤΟ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΧΕΙ ΕΙΔΗ ΚΑΤΕΒΕΙ ΛΟΓΟ ΣΚΛΗΡΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ...





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...