ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ «ΜΠΑΜ» ! Οι Τούρκοι αψηφούν τα πάντα και συνεχίζουν τις προκλήσεις !

Συνεχίζουν τα επικίνδυνα παιχνίδια με την φωτιά οι Τούρκοι, αυτή την φορά προκαλώντας την εκεχειρία στην Συρία με άκρως προκλητικές κινήσεις τους στα συριακά σύνορα.

Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων İHA, από εχθές το πρωί που ήταν ήμερα έναρξης της εκεχειρίας, τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη κατόπιν εντολής του Γενικού Επιτελείου πραγματοποιούν πτήσεις ακριβώς πάνω στην συνοριακή γραμμή, προκαλώντας ένταση από την άλλη πλευρά των συνόρων με ανυπολόγιστες συνέπειες.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου, 14 τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη F-16 πραγματοποιούν πτήσεις δίπλα ακριβώς στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας, δίνοντας το στίγμα της τουρκικής παρουσίας στην περιοχή.

Προφανώς οι Τούρκοι προσδοκούν ότι μετά το σταμάτημα των βομβαρδισμών από τα ρωσικά αεροπλάνα στις θέσεις των ισλαμιστών, έχουν το ελεύθερο να κινούνται στην περιοχή κατά πως τους αρέσει.

Οι πτήσεις αυτές είναι άκρως επικίνδυνες, γιατί αρκεί μια αδέξια κίνηση μέσα στον συριακό εναέριο χώρο να προκαλέσει την αντίδραση της «Αρκούδας», που καραδοκεί να ανταποδώσει το χτύπημα της κατάρριψης του ρώσικου αεροσκάφους από τους Τούρκους τον περασμένο Νοέμβριο.






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...