ATHENS

Η Ελλάδα το μεγαλύτερο στρατόπεδο συγκέντρωσης !

Θα δεκαπλασιαστεί η εισροή των μεταναστών τα επόμενα πέντε χρόνια εξαιτίας των πολέμων που άνοιξαν οι κυβερνήσεις των δυτικών ανθρωπιστών εναντίον των αραβικών χωρών. 


Η Ελλάδα συγκεκριμένα καθημερινά κατακλύζεται από εκατομμύρια πρόσφυγες, με αποτέλεσμα όσο περνά ο χρόνος να μετατρέπεται στο μεγαλύτερο ανοιχτό στρατόπεδο προσφύγων στην Ευρώπη.

Σε λίγο καιρό λόγω των νέων μέτρων που θα παρθούν από την Αυστρία και την Ουγγαρία και τις άλλες χώρες διελεύσεως προς την ευημερούσα Γερμανία, οι μετανάστες δεν θα μπορούν να μετακινηθούν με αποτέλεσμα να μείνουν εδώ.

Η χώρα μας αυτή τη στιγμή δεν καταστρέφεται μόνο οικονομικά αλλά και από τους πρόσφυγες που μας φορτώνουν οι πολιτικοί σε συνεργασία με τους εταίρους μας. Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα όλοι οι δρόμοι και οι πλατείες θα είναι γεμάτοι με μετανάστες, που δεν θα έχουμε τη δυνατότητα να φροντίσουμε.

Όλα αυτά θα καταστρέψουν παντελώς της χώρα μας και θα την κάνουν μια χώρα μόνιμης βάσεως αλλοδαπών με τα χαρακτηριστικά ενός πολυεθνικού κράτους και του μεγαλύτερου στρατοπέδου συγκεντρώσεως προσφύγων στην νότια Ευρώπη.








ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο.
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.