Ομολογία ! Ο Μπάιντεν δεν κυβερνάει μόνος του ! Πρώτο βήμα για την αλλαγή εξουσίας Δεν έχει ξανασυμβεί !


Δεν έχει ξανασυμβεί! 

Ο Λευκός Οίκος διατάσσει τις αρχές να ονομάσουν την διοικητική αρχή ως "Διοίκηση Biden-Harris"!

Σε μια δήλωση από έναν από τους επικεφαλής επικοινωνιών του Λευκού Οίκου, η Αντιπρόεδρος Καμάλα Χάρις ανέβηκε μια θέση, οπότε θα συμμετέχει σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τη διοίκηση του Λευκού Οίκου και του Προέδρου Τζο Μπάιντεν. 

Αυτό σε συνδυασμό με τις...τούμπες Μπάιντεν στην σκάλα του αεροπλάνου και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα πως κοντοζυγώνει η περίοδος για να αλλάξει χέρια η διοίκηση, όπως φημολογείτο εξ αρχής! 

Πολύ πριν από τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ πέρυσι, υπήρχαν εικασίες ότι η Καμάλα Χάρις ήταν αυτή που θα ήταν πραγματικά στην εξουσία αν ο Τζο Μπάιντεν κέρδιζε και ότι ο Μπάιντεν, λόγω της υγείας του, θα την έκανε χώρο. 

Μετά την χθεσινή δήλωση, τα υπουργεία άλλαξαν τις περιγραφές τους καθώς και τους επίσημους λογαριασμούς του Λευκού Οίκου. 

Ούτε ο Τραμπ ούτε η προεδρία του Ομπάμα έκαναν κάτι παρόμοιο. 

Σύμφωνα με τον Richard Grenell, πρώην επικεφαλής της εθνικής υπηρεσίας πληροφοριών, η αλλαγή δείχνει πως σε λιγότερο από 60 ημέρες μετά την εγκατάσταση της νέας διοίκησης ο Joe Biden παλεύει ήδη με την προεδρία και ότι είναι ένα μήνυμα ότι δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά μόνος του.

Η Χάρις λέγεται επίσης ότι έχει πραγματοποιήσει αρκετές συνομιλίες με τους παγκόσμιους ηγέτες χωρίς να παρευρεθεί ο Μπάιντεν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...