ATHENS

ΠΟΛΕΜΟΣ ! ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ! ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ !

Ο πρωθυπουργός βρίσκεται αυτήν την ώρα στο υπουργείο Εθνική Άμυνας και στη συνέχεια στο κέντρο Πολιτικής Προστασίας προκειμένου να ενημερωθεί για τα πύρινα μέτωπα.

Οι πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει σε Αττική και Λακωνία αλλάζουν τον προγραμματισμό της κυβέρνησης. Ο πρωθυπουργός μετέβη στο Πεντάγωνο για να ενημερωθεί για την κατάσταση, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στην ΓΓ Πολιτικής Προστασίας., αλλά και στον Καρέα.

Δεν ξέρω ποιοί είναι αυτοί που βάζουν τις φωτιές»’ΚΆΠΟΙΟΙ ΤΑ ΞΈΡΟΥΝ ΟΛΑ»’, αλλά αυτό που προέχει τώρα είναι η σωτηρία των δασών μας.

ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ ΟΛΟΙ .

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΕΣ
ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ;;;;;;




Με εντολή του πρωθυπουργού ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης μεταβαίνει στη Νεάπολη της Λακωνίας, όπου μαίνεται η πυρκαγιά.

«Χρειάζεται από όλους ψυχραιμία» τόνισε ο πρωθυπουργός, ο οποίος είπε ότι όλες οι δυνάμεις είναι σε επιφυλακή και θα παραμείνουν σε επιφυλακή και το επόμενο 24ωρο.

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, ζήτησε ενίσχυση σε εναέρια μέσα από την Γαλλία και την Ιταλία.


Σε ετοιμότητα το Νοσοκομείο «Σωτηρία» για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Γιάννη Πανούση και σύμφωνα με σχετικό ενημερωτικό δελτίο του ΚΚΕ, ζήτησε την άμεση ενίσχυση των μέσων πυρόσβεσης -εναέριων και επίγειων- προκειμένου να αντιμετωπιστεί η μεγάλη πυρκαγιά που έχει εκδηλωθεί στη Λακωνία, και λαμβάνει επικίνδυνες διαστάσεις.

Ο υπουργός του δήλωσε ότι γνωρίζει την κρισιμότητα της κατάστασης και έχει δώσει ήδη τις κατάλληλες εντολές, με αποστολή επτά αεροπλάνων και την ενίσχυση των επίγειων μέσων με στρατό...



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο.
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.