ATHENS

Δέσμευσαν τα ταμειακά διαθέσιμα της ΝΔ !!!

Μια απίστευτη είδηση έρχεται από πλευράς της ΝΔ, καθώς φαίνεται το κόμμα της αξιωματικής αντπολίτευσης, να έχει πέσει θύμα της έλλειψης ρευστότητας της χώρας. 


Οι πληροφορίες λένε πως το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους «δέσμευσε» και τα ταμειακά διαθέσιμα του κόμματος, τα οποία προέρχονται και από το 10% του μισθού των βουλευτών που παρακρατείται κάθε χρόνο και πηγαίνει στο κόμμα.

Η συγκεκριμένη διαδικασία γίνεται αυτόματα μέσω τράπεζας. Οι βουλευτές έχουν πληρωθεί κανονικά τον προηγούμενο μήνα, αλλά το παρακρατημένο 10% δεν έχει μπει ακόμα στα ταμεία του κόμματος εδώ και μία εβδομάδα. Μάλιστα οι υπεύθυνοι του κόμματος, που επικοινώνησαν με το Γενικό Λογιστήριο, ενημερώθηκαν αρμοδίως ότι ούτε για τις προσεχείς ημέρες προβλέπεται να τους αποδοθούν τα χρήματα.

Σημειώνεται ότι η ΝΔ ήδη αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την μισθοδοσία των υπαλλήλων της, κάτι που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την κατάσταση.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο.
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.