ATHENS

ΒΟΜΒΑ: Αυτούς φοβάται ο Τσίπρας οτι θα ρίξουν τη κυβέρνηση !!!

Δεν είναι λίγες οι φωνές στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν εκφράσει δυσαρέσκεια στο πλάνο της συμφωνίας και προκαλούν πονοκέφαλο στο πρωθυπουργό.

Τόσο η ΚΟΕ (Ρ. Ρινάλτι) όσο και η ΔΕΑ( Α. Νταβανέλος) κάνουν τη κυβέρνηση να βαδίζει σε τεντωμένο σχοινί ενώ και η Αριστερή πλατφόρμα του Π. Λαφαζάνη παρουσιάζει κίνδυνο διαρροών.

Απ'την Αριστερή πλατφόρμα, οι Λαφαζάνης-Στρατούλης δύσκολα θα καταψηφίσουν αλλά είναι πιθανό να αποποιηθούν τα αξιώματα τους, ο Τάσος Κουράκης δεν φαίνεται να έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον Αριστείδη Μπαλτά, Θανάσης Πετράκος έχει χαρακτηρίσει τους δανειστές με σκληρά λόγια, όπως και ο κ. Λεουτσάκος ενώ η κα Βαλαβάνη φαίνεται να κρατά πιο μετριοπαθή στάση.

Ο Κώστας Λαπαβίτσας που βρίσκεται πολύ κοντά στη στάση της πλατφόρμας, έχει επίσης δηώσει υποστηρικτής των κόκκινων γραμμών και βέβαια αποτελέι έναν θερμό υποστηρικτή της δραχμής.

Απ' τους ενεργούς πολίτες, η Ευαγγελία Καρακώστα, η Ελένη Ψαρρέα και Ιωάννα Γαϊτάνη απο τη ΔΕΑ, περίπου 6 βουλευτές της ΚΟΑ καθώς και βουλευτές όπως ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, ο Νίκος Μανιός, Ολγα Γεροβασίλη τάσσονται κατά της συμφωνίας με μνημονιακούς όρους όπως και ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης.
Σε πιο απρόβλεπτες θέσεις βλέπουμ ετην Αννα Βαγενά, το Στάθη Παναγούλη, τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τώρα τελευταία τον Αλέξη Μητρόπουλο.

Δεν τελιώνουν όμως εδώ οι διαφωνούντες αφού υπάρχει και σειρά άλλων βουλευτών με χαμηλό προφίλ που θεωρούνται απρόβλεπτοι όπως Γιώργος Βαρεμένος, Σταύρος Αραχωβίτης , Αλέκος Τριανταφυλλίδης, Κώστας Δερμιτζάκης και άλλοι μέχρι τη κα Τζάκρη.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο.
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.