ATHENS

Το «νύχι της αρκούδας» σωτήριο για καρκίνο του εντέρου !!!

Μια συσκευή με το παρατσούκλι «νύχι αρκούδας» θεωρείται ό, τι σώζει από τον καρκίνο του εντέρου. Η συσκευή αυτή απορροφά κι απομακρύνει τις προκαρκινικές νεοπλασίες μέσα σε μόλις 45 λεπτά κι ονομάστηκε έτσι εξαιτίας της μορφολογίας της, η οποία βοηθά ώστε να μην υπάρξει νυστέρι.

Το γεγονός αυτό σημαίνει μειωμένο κίνδυνο διάτρησης του εντέρου, σύμφωνα με τη Dailymail.Μ΄ αυτήν τη μέθοδο αποφεύγεται η χειρουργική επέμβαση κυρίως για πολύποδες – σαρκώδεις μίσχους – που αναπτύσσονται στην επιφάνεια του εντέρου και σε 1 στις 10 περιπτώσεις μπορεί να οδηγήσουν σε καρκίνο αν δεν αφαιρεθούν.

Χωρίς χειρουργική μέθοδο συνήθως χρησιμοποιούνται για την κοπή τους μικροσκοπικές βελόνες, που συνδέονται μ΄ έναν εύκαπτο σωλήνα ή με καύση χρησιμοποιώντας καλώδιο – λάσο. Το νύχι της αρκούδας εφαρμόστηκε πρώτα από έναν φυσίατρο στη Μεγάλη Βρετανία στο Γενικό Νοσοκομείο του Σαουθάμπτον αλλά φαίνεται πως έχει βρει πολλούς ένθερμους υποστηρικτές.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο.
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.