Ο καιρός σήμερα πέμπτη...!

Την Πέμπτη 25 Ιουνίου, προβλέπονται σποραδικές βροχές στην κεντρική και τη βόρεια Ελλάδα και αίθριος καιρός στη νότια χώρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί με ένταση στα πελάγη μέχρι και 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 30 με 32 βαθμούς.

Αναλυτικά:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία θα έχουμε κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, το απόγευμα όμως ο καιρός στις περισσότερες περιοχές θα έχει βελτιωθεί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 28 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά αναμένεται καλός καιρός με λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει, στα νησιά μέχρι τους 28 βαθμούς και στα ηπειρωτικά έως τους 29 με 31.

Στην Πελοπόννησο προβλέπεται ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας. Ο υδράργυρος θα φτάσει μέχρι τους 32 βαθμούς.

Στα Κύθηρα θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι 4 με 5 μποφόρ.

Στην Κρήτη προβλέπονται: καθαρός ουρανός και άνεμοι βορειοδυτικοί μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 29 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα, στις Κυκλάδες και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου αναμένεται σχεδόν αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι (5 μποφόρ) και στο Ικάριο και τα Δωδεκάνησα ισχυροί (6 μποφόρ). Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 28 με 29 βαθμούς.

Στη Λήμνο και στις Σποράδες θα σημειωθεί μικρής διάρκειας βροχή και θα πνέουν βοριάδες 3 με 5 μποφόρ.

Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και στην Εύβοια θα έχουμε μέχρι νωρίς το απόγευμα κατά τόπους νεφώσεις, λίγες σποραδικές βροχές και στα ορεινά καταιγίδες. Η θερμοκρασία στα πεδινά θα φτάσει έως τους 29 με 31 βαθμούς.

Στην Αττική αναμένονται πρόσκαιρες βροχές τις μεσημεριανές ώρες. Τα θερμόμετρα στην Αθήνα θα δείξουν από 20 έως 28 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα θα έχουμε βροχή, από τo πρωί όμως κιόλας ο ουρανός θα καθαρίσει αλλά θα επικρατήσει βαρδάρης 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...