ATHENS

Απίστευτο: Ο Ερντογάν θέλει χρυσή λεκάνη στη τουαλέτα του !!!

Ανεβαίνει το θερμόμετρο στη Τουρκία εν όψει εκλογών και ο ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου έχει επανειλλημένα κατηγορίσει τον Ερντογάν για μεγαλομανία και προκλητικές επιδείξεις.

Στο στόχαστρο προσφάτως έχει μπεί το προεδρικό παλάτι με τα 1000 δωμάτια που οικοδομήθηκε σε έκταση ιδιοκτησίας του Κεμάλ Ατατούρκ.

“Κύριοι στην Άγκυρα, παλάτια κτίστηκαν για εσάς, αεροπλάνα και αυτοκίνητα Μερσέντες αγοράστηκαν…χρυσά καθίσματα αγοράστηκαν, έτσι χρησιμοποιείτε την τουαλέτα;” ισχυρίστηκε ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Κιλιτσντάρογλου σε ομιλία του στη Σμύρνη κατηγορόντας τον για τη πανάκριβη διακόσμηση που τοποθέτησε ο Τουρκος πρόεδρος στο Μέγαρο.

Οι φήμες οργιάζουν στη Τουρκία για την υπερπολυτελή διακόσμηση του Λευκού Παλατιού όπως ονομάζεται και ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού αισθάνεται δυσφορία ενώ αρκετοί κανουν λόγο για χρυσες τουαλέτες και υπνοδωμάτια.

Ενοχλημένος ο Εντογάν δήλωσε στο διεθνές Τουρκικό δίκτυο,
“Τον προσκαλώ να έρθει παρακαλώ και να περιηγηθεί…αναρωτιέμαι αν θα μπορέσει να βρει έστω κι ένα τέτοιο χρυσό κάθισμα λεκάνης σε κάποια από τις τουαλέτες” και δεσμεύτηκε να παραιτηθεί σε περίπτωση που ο Κιλιτσντάρογλου "βρει έστω και ένα χρυσό κάθισμα λεκάνης".



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο.
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.