ATHENS

ΒΟΜΒΑ Φιλανδού ΥΠΟΙΚ: Πάμε για χρεοκοπία της Ελλάδας !!!

O υπουργός Οικονομικών της Φινλανδίας, Αλεξάντερ Στουμπ προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Eurogroup στο Λουξεμβούργο, δεν παρέλειψε να σχολιάσει πως αρχικά υπήρχε μεγαλύτερη συμπάθεια για την Ελλάδα, αλλά τους τελευταίους έξι μήνες αυτή έχει εξασθενήσει.

Είμαι πάντα αισιόδοξος και πιστεύω ότι στο τέλος της ημέρας θα βρεθεί μία συμφωνία, αλλά είτε θα φτάσουμε σε μία συμφωνία, είτε θα οδηγηθούμε στο Plan B, το οποίο θα σημάνει ελληνική χρεοκοπία, πρόσθεσε.

Τέλος, σε ερώτηση που του τέθηκε για το ενδεχόμενο μόλυνσης άλλων χωρών απάντησε πως δεν εκτιμά ότι θα επηρεαστούν σε αυτό το στάδιο, καθώς οι οικονομίες των χωρών είναι καλές, αναπτύσσονται, άρα δε νομίζω ότι θα υπάρξει ενδεχόμενο μόλυνσης.

Είναι σημαντικό να διατηρήσουμε το νόμισμά μας σταθερό και αυτό που πρέπει να γίνει να καταβάλουμε δυνάμεις να παραμείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη, αλλά δε μπορούμε να το κάνουμε με κάθε κόστος, τόνισε ο κ. Στουμπ.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο.
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.