Ποιο είναι το σημείο του σώματος που προδίδει το πόσα χρόνια θα ζήσεις;

Νέα έρευνα ισχυρίζεται πως ανακάλυψε το σημείο του ανθρώπινου σώματος που προδίδει πόσα χρόνια θα ζήσουμε!

Συγκεκριμένα στη Μινεσσότα των ΗΠΑ, οι επιστήμονες της κλινικής Μαγιο μελέτησαν πεισσότερους απο 600,000 ανθρώπους και η ανάλυση των αποτελεσμάτων έδειξε πως η περίμετρος της μέσης δείχνει το προσδόκιμο επιβίωσης!

Η ιατρική επιθεώρηση Proceedings, δημοσίευεσε για τους άντρες, πως όσοι έχουν πάνω απο 108 εκατοστά περίμετρο μέση έχουν 50% περισσότερες πιθανότητες πρόωρου θανάτου σε συγκριση με όσους είχαν μικρότερη ενώ, αυξημένες πιθανότητες καρδιοπάθειας-αναπνευστικών και καρκίνου για όσους έχουν μεγάλη κοιλιά.

Παρόμοια αποτελέσματα έδειξαν και οι γυναίκες, αφού όσες είχαν περίμετρο μέσης πάνω από 92 εκατοστά οι πιθανότητες πρόωρου θανάτου αυξανονται κατά 80%!

Πιο αναλυτικά, κάθε 5 εκατοστά αύξηση στη περίμετρο είναι ίσος με 7% αύξηση στον κίνδυνο θανάτου στους άνδρες και για τις γυναίκες 9%.

Η έρευνα έδειξε πως τα 88 εκατοστά στους άνδρες και τα 67 στις γυναίκες για περίμετρο μέσης είναι το απόλυτα υγιές.ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...