ATHENS

Νέα βόμβα για Ρωσία - Ελλάδα !!!

Ο Βλάντιμιρ Πούτιν και ο Αλέξης Τσίπρας αποτέλεσαν σύμφωνα με την εφημερίδα The Times τα δύο "απειλητικά φαντάσματα" τα οποία στοίχειωσαν την πρόσφατη σύνοδο κορυφής G7 στο γερμανικό κάστρο του Elmau. Είναι η δεύτερη φορά που ο Ρώσος πρόεδρος δεν προσκλήθηκε στην σύνοδο κορυφής, λόγω παραβίασης "του διεθνούς δικαίου" αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ.

Ο Λευκός Οίκος στην σύνοδο αυτή, "άσκησε υπέρμετρη πίεση" στην Ευρώπη για την χωρίς δισταγμό συνέχιση των κυρώσεων, επειδή "η Ρωσία απέτυχε κατ’ αυτούς, να συμμορφωθεί στις δεσμεύσεις της" σχετικά με την ειρηνευτική συμφωνία στην Ουκρανία. Η ιταλική εφημερίδα La Stampa μάλιστα σήμανε και τον κώδωνα του κινδύνου, διότι το σχέδιο εναντίον της Μόσχας ενδέχεται να περιλαμβάνει και "στρατιωτική λύση".

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ήταν τα "δύο φαντάσματα" της συνόδου κορυφής στο Κάστρο Ellmau, που προκάλεσαν ανάμεικτα συναισθήματα στους συμμετέχοντες σε αυτή. Ο Ρώσος Πρόεδρος διότι, "εξήλθε" από τον κύκλο των μελών των G-7, ενώ ο Έλληνας πρωθυπουργός αναμένει τα δισεκατομμύρια ευρώ της βοήθειας, προσπαθώντας να αναμορφώσει την Ελλάδα, αναφέρει το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel.

Στην περίπτωση του Α. Τσίπρα, σε σχέση με τον Β.Πούτιν, "υπάρχει ακόμα ελπίδα για διόρθωση", αλλά οι συμμετέχοντες στη σύνοδο κορυφής, ευρίσκονται σε μία ιδιότυπη σύγχυση και λόγω Ουκρανίας, τονίζει το άρθρο.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο.
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.