ATHENS

ΕΚΤΑΚΤΟ: Μεγάλες φωτιές σε Βίλια και Γαργαλιάνους !!!

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη φωτιά στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας, που έχει πάρει διαστάσεις και προχωρά σε δύο μέτωπα.


Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 2 μετά το μεσημέρι στον σκουπιδότοπο των Γαργαλιάνων, στην θέση “Αμμος και λόγω των ανέμων που πνέουν στην περιοχή πήρε γρήγορα διαστάσεις, ξέφυγε από την χωματερή και καίει δασική έκταση με πουρνάρια.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις από την Μεσσηνία με δεκατέσσερα Πυροσβεστικά οχήματα και 28 πυροσβέστες, ενώ στο σημείο σπεύδει για να συντονίσει την κατάσβεση και ο περιφερειάρχης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου αρχιπύραρχος Κωνσταντίνος Γιόβας.
Στο μεταξύ, υπό έλεγχο βρίσκεται φωτιά που εκδηλώθηκε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι στον “Αγιο Ανδριανό Αργολίδας. Η φωτιά εκδηλώθηκε από άγνωστη αιτία μέσα σε ελαιώνα καίγοντας ξερά χόρτα και η έγκαιρη επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων απέβη καθοριστική και άμεσα τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο.

Στις φλόγες ο Προφήτης Ηλίας στα Βίλια...

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση, στην περιοχή Προφήτης Ηλίας Βιλίων Αττικής.

Στο έργο της κατάσβεσης της πυρκαγιάς συμμετέχουν 25 πυροσβέστες με δέκα οχήματα, δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη, ένα ελικόπτερο και δύο ομάδες πεζοπόρων.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο.
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.