ATHENS

Η αποθεωτική υποδοχή του Εσιέν !!! Bίντεο και photos !!!

Στο άκουσμα της πιθανής μεταγραφής του Μίκαελ Εσιέν, οι φίλοι του Παναθηναϊκού το λιγότερο ενθουσιάστηκαν και με το δίκιο τους φυσικά, καθώς μιλάμε για έναν παίκτη με ένα απίστευτο βιογραφικό που έχει παίξει στις μεγαλύτερες ομάδες του πλανήτη και έχει υπάρξει ο αγαπημένος ποδοσφαιριστής του Ζοσέ Μουρίνιο.

Ενας ενθουσιασμός που φάνηκε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο στην υποδοχή που του έγινε. Περισσότερα από 1000 οπαδοί του Παναθηναϊκού περίμεναν υπομονετικά περισσότερες από 4 ώρες στα Σπάτα για να δουν από κοντά και να υποδεχθούν το νέο (αν όλα πάνε καλά) σταρ της ομάδας τους.

Αρχικά η ώρα άφιξής του ήταν προγραμματισμένη για τις 22:10 και παρότι υπήρξε πάνω από δύο ώρες καθυστέρηση, ο κόσμος όχι απλά δεν έφυγε, αλλά όσο περνούσε η ώρα γινόταν όλο και περισσότερος. Τα συνθήματα έδιναν και έπαιρναν και μόλις εμφανίστηκε ο Γκανέζος έγινε χαμός με το «Μιχαλάκη είσαι τρέλα με την πράσινη φανέλα» να ήταν το πρώτο που ακούστηκε. Δεκάδες καπνογόνα άναψαν με τον Γκανέζο να ζει στιγμές αποθέωσης. Στιγμές που έδειχνε να τις χαίρεται και να τις απολαμβάνει.
















ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο.
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.