ATHENS

ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ !!! 48χρονος Ρουμάνος μαζί με το γιο του βίασαν και σκότωσαν 85χρονη !!!

Ο άνδρας, ρουμανικής καταγωγής, κρίθηκε ένοχος για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από κοινού – με τον γιο του που επίσης έχει καταδικασθεί -, της ληστείας από κοινού και του βιασμού, χωρίς καμιά επιείκεια.

Η υπόθεση εκδικάσθηκε την Παρασκευή μετά από την έφεση που είχε καταθέσει ο κατηγορούμενος. Το δικαστήριο αποφάσισε να μη μειώσει ούτε κατά ημέρα την ποινή του .

Ο 48χρόνος κατά την απολογία του στο Μικτό Ορκωτό υποστήριξε ότι τόσο αυτός, όσο και ο γιος του ποτέ δεν μπήκαν στο σπίτι της ηλικιωμένης και ότι η ομολογία τους ήταν αποτέλεσμα της βίας που άσκησαν σε βάρος τους οι αστυνομικοί.

Στα όσα υποστήριξε ο κατηγορούμενος, αντέδρασε ο Εισαγγελέας της έδρας που μίλησε για κτηνωδία από την πλευρά των δραστών, σημειώνοντας: «Αν δει κάποιος τις φωτογραφίες του εγκλήματος θα πειστεί ότι δεν είναι ανθρώπινη πράξη».

Ακόμη ο Εισαγγελέας επεσήμανε πως «όσοι διαπράττουν τέτοια εγκλήματα δεν έχουν καμία σχέση με το ανθρώπινο είδος» και ζήτησε την καταδίκη του δράστη.

Η απόφαση του δικαστηρίου ήταν ομόφωνη για να διατηρηθεί η ποινή ισόβιας κάθειρξης,που είχε επιβληθεί στο δράστη και πρωτόδικα για ανθρωποκτονία και 25 χρόνια κάθειρξη κατά συγχώνευση για τον βιασμό και τη ληστεία.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο.
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.