ATHENS

«ΣΠΑΕΙ» ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΤΑΜΠΟΥ !!! Έτοιμη για παραχωρήσεις στα εργασιακά η κυβέρνηση !!!

Έτοιμη για νέες παραχωρήσεις στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων της με τους δανειστές είναι η ελληνική κυβέρνηση, καθώς -όπως αποκαλύπτει η Frankfurter Allgemeine Zeitung- είναι διατεθειμένη να ξεκινήσει τις συζητήσεις για το εργασιακό.

Όπως αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα, το εργασιακό θεωρούνταν θέμα ταμπού για την Αθήνα. Μετά και την κατάθεση νέας πρότασης μεταρρύθμισης από την Ελλάδα έχουν ξεκινήσει εκ νέου οι διαπραγματεύσεις στο Brussels Group. «Μόνο όταν συμφωνηθεί ένα νέο πακέτο μεταρρυθμίσεων, η Ελλάδα θα μπορεί να αναμένει την εκταμίευση της δόσης του δανείου ύψους 7,3 δισ. ευρώ».

Η εφημερίδα κάνει λόγο και για την άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ελληνικές τράπεζες. «Οι υπεύθυνοι της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας συνεδρίασαν για άλλη μια φορά την Τετάρτη για την περαιτέρω ενίσχυση ρευστότητας της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας». Η Αθήνα φέρεται να έχει ζητήσει αύξηση ύψους 1,1 δισ. ευρώ της έκτακτης ρευστότητας.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο.
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.