Σαφές μήνυμα Κοτζιά στη Χουριέτ: "Τα Ίμια ανήκουν στην Ελλάδα" !!!

Χρησιμοποιώντας έναν ιδιαίτερα εύγλωττο τρόπο για να εξηγήσει τις σχέσεις των δύο χωρών ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς σε δηλώσεις του στη Χουριέτ τόνισε πως:

 "Ο Θεός αποφάσισε η Τουρκία και η Ελλάδα να βρίσκονται στο ίδιο σημείο του κόσμου. Έπαιξε τάβλι και έφερε εξάρες. Το ένα «έξι» το έδωσε στην Τουρκία και το άλλο στην Ελλάδα. Πρέπει να βρούμε τρόπους να χρησιμοποιήσουμε τα καλά αποτελέσματα του θεϊκού παιχνιδιού".

Επίσης, ο κ. Κοτζιάς πήρε και το μέρος του Πάνου Καμμένου στο θέμα που προέκυψε με την επίσκεψη του υπουργού Άμυνας στα Ίμια, όταν πέταξε πάνω από το νησί με ελικόπτερο. Είπε συγκεκριμένα: "Η τουρκική πλευρά θα είναι στην ευχάριστη θέση να δεχθεί τον κ. Καμμένο, καθώς έχει δεχθεί πρόσκληση.

Θα έχει διμερείς συναντήσεις πριν από το Δεκέμβριο. Έχει καλές προθέσεις. Είναι φυσιολογικό να πέταξε πάνω από τα Ίμια και να έριξε μερικά λουλούδια για τους Έλληνες αξιωματικούς. Δεν ήταν επιθετική ενέργεια. Ήταν μια πράξη σεβασμού. Σκεφτείτε τι θα έκανε η τουρκική κυβέρνηση στον τάφο του Σουλεϊμάν. Τα Ίμια ανήκουν στην Ελλάδα. Χάσαμε αξιωματικούς εκεί και τους αφήσαμε λίγα λουλούδια. Δεν πήγαμε με αεροπλάνα και τανκς".



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...