Πουλάει την περιουσία του Σουμάχερ η γυναίκα του !!! Δεν θα επανέλθει ποτέ ο Μίκαελ !!!

Η σύζυγος του Μίκαελ Σουμάχερ πούλησε το 25 εκατομμυρίων λιρών λιάρ τζετ καθώς και την εξοχική κατοικία που είχαν στην ιδιοκτησία τους, όπως επιβεβαίωσε η ίδια μετά από τις πρώτες φήμες.

Η σύζυγος του θρύλου της Φόρμουλα Ένα, διαχειρίζεται την περιουσία του που ανέρχεται στο μισό δισεκατομμύριο, από τότε που του συνέβη το τραγικό ατύχημα. Όπως γράφτηκε η απόφασή της ήταν δύσκολη και σκληρή, αλλά την πήρε αφού ο Σουμάχερ δεν πρόκειται ποτέ να επανέλθει ολοκληρωτικά στην πρότερη κατάστασή του από το ατύχημα στο σκι τον Δεκέμβριο του 2013.

Πάντως, άνθρωποι από τον στενό κύκλο λένε ότι έχει σημειώσει μία μικρή πρόοδο στην ανάρρωσή του.


Η Κορίνα Σουμάχερ συνειδητοποίησε ότι ο σύζυγός της δεν πρόκειται ποτέ να ξαναπετάξει με το λίαρ τζετ ούτε να κάνει ξανά διακοπές στο αγαπημένο του σπίτι στη Νορβηγία, σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό Bunte.

Οι γιατροί λένε ότι έχει υπάρξει μία μικρή αλλαγή στην κατάσταση του 47χρονου, αλλά είναι ακόμα ανίκανος να κινηθεί και να μιλήσει. Η έπαυλή του στην Ελβετία έχει διαμορφωθεί ειδικά για τις ανάγκες του και μία ομάδα γιατρών, νοσοκόμων και βοηθών ιατρικών μηχανημάτων βρίσκονται εκεί όλο το 24ωρο με βάρδιες.

Το γερμανικό περιοδικό Bunte πρόσφατα σε δημοσίευμά του έγραψε: «Όταν έγινε ξεκάθαρο ότι ο Σούμι υπάρχει τεράστια πιθανότητα να μην επανέλθει ποτέ, η Κορίνα ήταν αναγκασμένη να δεχτεί τη νέα της ζωή. Έπρεπε να αναλάβει δράση. Μεταμορφώθηκε από τον άνθρωπο που βρισκόταν στη σκιά, στη σύζυγο που ανέλαβε χρέη στελέχους ομίλου με μεγάλο αριθμό εταιριών».

Τώρα εκείνη είναι που διαχειρίζεται τα οικονομικά, τους τραπεζικούς λογαριασμούς, τις επιχειρήσεις, τους δικηγόρους και το προσωπικό. Σύμφωνα με το ίδιο περιοδικό, ο νέος της ρόλος στηρίζεται από τον πεθερό της, Ρολφ, ο οποίος ζει σε ένα σπίτι που βρίσκεται στην έκταση που περιβάλλει την έπαυλη Γκλαντ, μαζί με την σύντροφό του Μπάρμπαρα Σταλ, ώστε να βρίσκεται κοντά στον γιο του.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...