Δείτε το πείραμα: Η διαφορά τσιγάρου και ηλεκτρονικού τσιγάρου !!!

Πολλά λέγονται και γράφονται για το ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Ελάχιστοι όμως ασχολούνται να συγκρίνουν το ηλεκτρονικό τσιγάρο με το παραδοσιακό τσιγάρο παρότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν αφορά τους μη καπνιστές, αλλά αποκλειστικά και μόνο τους καπνιστές.


Για αυτό τον λόγο αποφασίσαμε να κάνουμε ένα πολύ απλό πείραμα, το μαγνητοσκοπήσαμε και σας το παρουσιάζουμε.

Σκοπός μας είναι να έχουν όλοι οι καπνιστές μια οπτική απεικόνιση της διαφοράς των δύο προϊόντων και έτσι να μπορούν να αποφάσισουν με γνώση και όχι μόνο με κατευθυνόμενη πληροφόρηση.

Το βίντεο διαρκεί μόλις 5 λεπτά, αλλά αξίζει η παρακολούθησή του...Η πίσσα και οι υπόλοιπες βλαβερές ουσίες του τσιγάρου που αιχμαλωτίστηκαν από το εργαστηριακό φίλτρο, δεν μεταβολίζονται από τον οργανισμό και άρα δεν αποβάλλονται. Συσσωρεύονται συνεχώς. Αν αυτό είναι το περιεχόμενο ενός μόνο τσιγάρου, φανταστείτε τι συμβαίνει από 20 τσιγάρα την ημέρα, ή 600 τσιγάρα τον μήνα ή 7200 τσιγάρα τον χρόνο.


Η επιλογή μεταξύ τσιγάρου και ηλεκτρονικού τσιγάρου είναι δική σας...!!!ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tο gaidouri.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο...Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του...
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε...
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το gaidouri.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει...